04.09.2018.

19:40

Foto:

Džet set

UČESNIKE "ZADRUGE 2" TESTIRALI NA HIV! ​Produkcija Pinka ništa ne želi da prepusti slučaju!

Pedeset takmičara, koje ćemo pratiti u najgledanijem srpskom rijalitiju, podvrnuto je sistematskom pregledu u jednoj privatnoj klinici u Beogradu.

Bane Čolak, koji se juče pojavio na pregledu sa devojkom Zerinom Hećo, kaže da se ne boji čika doktora jer zna da je potpuno zdrav.

Neće sa zaraženima
Peđa Milosavljević


Ne bismo volele da delimo prostor i živimo sa nekim ko ima sidubliznakinje  Miljana i Nevena Arsić

- Znam da nas testiraju na polno prenosive bolesti, ali baš me briga, ja sam zdrav. Išao sam kod doktora i posle "Zadruge" zbog seksa sa Nadeždom, tako da nemam zbog čega da brinem - rekao je Bane, a sa njim je saglasna i njegova izabranica:

- Najbitnije i jeste da nam rade testove na polno prenosive bolesti - poručila je Zerina.

Atraktivne bliznakinje Miljana i Nevena Arsić tvrde da ne bi ni ušle u "Zadrugu" da nisu sigurne da su tamo svi zdravi.

- Pa normalno je da moraju da nas sve testiraju, ne bismo ni volele da delimo prostor i živimo sa nekim ko ima sidu - objasnile su one.

S druge strane, muzičar Bora Santana nije znao da će na sistematskom pregledu biti podvrgnut i testu na HIV.

- Nisam znao da nas pred ulazak u "Zadrugu" testiraju na polno prenosive bolesti i ostale stvari, iako kroz sve to prolazim drugi put. Nema veze, meni nije ni bitno, jer sam ja nevin, do sada nikada nisam imao seks u životu, tako da sam bezbedan - našalio se muzičar.

Pored njih, na pregledu smo zatekli i bivšu sudiju Snežanu Ilić, pevača i sina glumca Branislava Petruševića Petrućija, Marka, kao i nekadašnjeg učesnika "Parova" i "Velikog brata" Vladimira Tomovića.

(VIDEO) PRŠTAĆE OD SEKSA I U "ZADRUZI 2"! Evo kako su se na "Farmi" KRESALI STANIJA I KRISTIJAN!

Tagovi: