25.09.2018.

13:31

Foto:

Džet set

(FOTO) KIJA RAZAPETA NA STUB SRAMA ZBOG RASKALAŠNOG NAČINA ŽIVOTA I NOVOG IZGLEDA: Sebična si, egocentrik i NARCIS!

Mnogi komenatarišu da je Kristina dobro naplatila prevaru svog supruga i ciljano ušla u rijalitiji s tom namerom, nakon čijeg završetka i izvojevane pobede je ostavila posao stjuardese i okrenula se pevačkoj karijeri iako nema nikakvog muzičkog obrazovanja.

A post shared by K I J A K O C K A R (@kija_kockar__official) on Sep 24, 2018 at 6:54am PDT

Sve je više onih koji Kockarevu optužuju da je nezasluženo dobila svoje mesto na estradnom nebu i da sada samo zahvaljujući svojoj nesrećnoj situaciji u kojoj se našla kada ju je suprug Sloba Radanović prevario pred očima cele zemlje, zarađuje na hiljade evra za veče, dok, s druge strane, mnogi talenti pevaju po kafanama i krvavo zarađuju za svoj hleb.

Kija istim tim ljudima "bode oči" i zbog svog ponašanja, tačnije golišavih fotografija koje kači na društvene mreže, dok smo u Zadruzi mogli da je vidimo uglavnom zakopčanu do grla, skromno odevenu, bez pretencioznih dizajnerskih komada odeće.

Informer

Sada, Kija gotovo na svakoj fotografiji, ističe svoje atribute u prvi plan i slika se u provokativnim pozama, a od one skromne devojke njeni fanovi više ne vide ni traga ni glasa.

Takođe, mnogima je više i "pun kofer" pobednice "Zadruge", pa je optužuju kako je jadna, za žaljenje, pa čak i sebična, egocentris, narcis... i da vam više ne nabrajamo.

Informer

Tagovi: