26.09.2018.

21:24

Foto:

Džet set

POBEDNICA "ZADRUGE" POSTAJE UGOSTITELJKA: Kija otvara mami restoran! U NOVI BIZNIS ULAŽE 130.000 EVRA!

Kristina Kija Kockar rešila je da svojoj majci Nadici Zeljković u Beogradu otvori riblji restoran, u koji će uložiti 130.000 evra, saznaje Informer.

Pobednica "Zadruge" odlučila je da iznenadi majku, koja se u rodnom Zrenjaninu dugo bavi ugostiteljstvom i da joj u prestonici otvori lokal.

Informer

Baš joj krenulo

Kija je posle "Zadruge" kupila stan na Zvezdari od 120.000 evra i automobil "audi A6" od 23.000 evra

- Kijina majka je dugo bila konobarica, a zatim i menadžer u restoranu u Zrenjaninu. Rijaliti zvezda želi da se i Nadica preseli u Beograd, a kako bi je ubedila u to, rešila je da joj otvori riblji restoran, koji će ona voditi - kaže izvor blizak novopečenoj pevačici.

Specijalitet kuće - suši

Kockarova je već izabrala lokal na Novom Beogradu.

Informer

- Kristina će ovaj biznis pokrenuti s prijateljem, koji je već u ugostiteljstvu. Njih dvoje su odlučili da iznajme lokal koji je u blizini nekoliko firmi, zbog čega očekuju da će imati dobar promet. U taj posao uložiće 130.000 evra. Kija obožava suši i morske plodove, pa će to biti specijaliteti kuće - priča izvor.

Informer

"Pukla" čak 4.300 evra na Sejšelima

Kija je trenutno na Sejšelima. Ona je za ovo putovanje za sebe i drugaricu iskeširala 4.300 evra. Pobednica "Zadruge" svakodnevno s odmora objavljuje slike na kojima pokazuje bujne grudi i zaobljenu guzu.

On dodaje da je Kockarova puna kao brod - u "Zadruzi 1" zaradila je 120.000 evra i već tri meseca kao pevačica nastupa gotovo svako drugo veče, a po koncertu dobija između 3.000 i 5.000 evra.

Informer

Odužiće se

Ne bih još da pričam o tome, o tom-potom, ali naravno da ću uraditi nešto za ženu koja mi je sve u životu
Kija Kockar

Napokon se skućila

- Kija je rešila da sav novac pametno uloži - kupila je stan na Zvezdari od 120.000 evra, za automobil "audi A6" iskeširala je 23.000 evra, a za restoran je spremna da izdvoji 130.000 evra. Svesna je da njena popularnost neće trajati dugo, pa svaki zarađeni evro ulaže u budućnost - završava priču naš sagovornik.

Pozvali smo Kiju kako bi nam detaljnije ispričala o svom novom biznis planu, ali je ona bila tajanstvena.

- Ne bih još da pričam o tome, o tom-potom. Zasad sam kupila stan i automobil i srećna sam što sam se konačno skućila. Ali svakako da ću uraditi nešto i za ženu koja mi je sve u životu, a to je moja majka - kaže Kija.

KLOZETARKO, DELI SENDVIČE U AVIONU I ĆUTI! Tamara Đurić brutalno izvređala Kiju!

(VIDEO) LUNA IZUDARALA MILJANU U GLAVU! Mamu da mi pominješ, pi*ka ti materina, razvaliću te!

Tagovi: