04.10.2018.

16:28

Foto:

Džet set

KOMŠIJE MILJANE I MARIJE KULIĆ U STRAHU! Niko ne sme da pisne o njima, a onda se izlanuli šta je policija radila ispred njihove kuće!

 - Jao, mani me, ljubi te brat. Gde ta ti kažem ime, ne mogu se posle otkačiti njih. Treba se rasppravljam, da se napinjem šta jeste, šta nije. Pusti, molim te -  priča jedan od komšija.

Kuća u kojoj žive sada izgleda malo drugaćije nego pre dve-tri godine, kada im je jedini prihod bila socijalna pomoć jer ni Siniša ni marija nisu radili.

 - Držao ju je Miljanini otac pre nekoliko godina tu, dragstor u kući, ali je posle nekog vremena propao. Posle, kada je Miljana napravila pare u rijalitiju, sve su renovirali. Postavili su visoku ogradu i kapiju tako da se u dvorištu ništa ne vidi. Oni su inače takvi zatvoreni. Ne druže se ni sa kim, ne idu u komšiluk, niti im koliko ja znam neko dolazi -  rekla je komšinica.

Susedi kažu da su se promenili kada su postali poznati.

 - Marija je oštra u komunikaciji, ume da podvikne, da se posvađa. Što kažu, jedna glava, sto jezika. Ali se nije tukla ni sa kim. Miljana nije agresivna. Bilo je dosta problema u školovanju sa njom. Promenila je pet-šest škola dok nije završila. Bila je problematična još kao mala, ne drži je mesto, svađa se sa svima. Sestre Tijana i Ana su bolje kao đaci - priča kompinica čija je ćerka išla u školu sa Miljanom.

I druga komšinica kaže da je Marija galamdžija, ali da se nikada nije tukla.

Kada se rodio mali Željko nikoga od komšija nisu pozvali i zaključali su se.

 - Kada je bila žurka za proslavu Željkovog rođenja oni su zaključali kapiju, niko nije mogao da uđe. A komšije ko komšije, radoznale. Svako hteo da virne, da vidi ko je došao od pevača, ali nikoga nisu pustili -  ispričao je komšija.

Ni u dva dragstora u naselju niko nije hteo da priča o majci i ćerki kako ne bi posle imali problema sa njima jer znaju da budu nezgodne.

Tagovi: