10.10.2018.

10:27

Foto:

Džet set

(VIDEO) LUNA JECALA ZBOG SLOBE: Zgazio me kao kera, on nastupa sa Kijom, uzimaju pare, a mene NIKO NEĆE DA ANGAŽUJE!

Ona je nakon žurke počela da plače, dok su je MC Damiro, Adam Đogani, Aleksandra Subotić i David Dragojević tešili.

- Meni moja majka kaže "Ako ona može bez tebe, možeš i ti bez nje" - rekao je Damiro.

- Nekad me tako boli. Neko koga sam tako gledala me zgazio kao kera. I dan danas me gazi kao kera. Da li sam ja nekad rekla nešto ružno za njega? On napolju priča užasno o meni, posle svega. Boli me, ne mogu da verujem da neko može da bude tako loš čovek. Posle svega što smo ovde prošli - jecala je Luna.

David je naveo da će se Slobi sve vratiti i da Đoganijeva mora da se izdigne iz cele situacije.

- Karma je ku*ka, sve će mu se vratiti. Sve ovo što je sad uspešan, to je kratko. Nemoj da dozvoliš da se ljudi slade tvojim suzama - govorio je Dragojević.

- Ja ovakvu patnju proživljavam već tri meseca, svaki dan. Znaš ono kad upoznaš osobu i misliš da je to najbolja osoba na svetu. A posle te ta osoba ponizi. Ja sam morala da dođem ovde da se borim, ja nisam imala izbora. A on ne može da kaže jednu lepu reč za mene. Ne mogu da verujem da takav čovek može da bude. Iskoristio me je. Je l' će pare da ga čine srećnim? A to što je povredio jednu osobu? Ne mogu da verujem, taj čovek je živeo sa mnom - plakala je blogerka.

On je tebe koristio - zaključio je David.

Aleksandra je navela kako je doživela veoma sličnu situaciju, kada ju je izdao čovek kome je rodila dete i vratio se svojoj supruzi.

- On je 4 dece ostavio kući i bio sa mnom 24 sata, govorio kako ne može da izađe na kraj sa ženom - pričala je Subotićeva.

- Njih dvoje nasutpaju zajedno, uzimaju pare. A ja sam došla ovde, da uzmem pare, jer niko drugi neće da me angažuje - grcala je Luna u suzama.

Tagovi: