21.10.2018.

09:34

Foto:

Džet set

(VIDEO) BOLESNICE, MOLILA SI ME DA ZOVEM IVANA MARINKOVIĆA! Miljana i Luna se žestoko posvađale, pljuštale teške uvrede

Tokom svađe Luna je zapevala i pesmu Slobine nekadašnje supruge i pobednice prve sezone "Zadruge", Kristine Kije Kockar, što se Miljani uopšte nije dopalo, pa je "osula paljbu".

- Nije mi bitno šta kažu Miljana i Marija, one su meni kao vazduh ovde. Plakala sam kada sam videla to, jer nisam znala da se to dešava. Ja sam primetila da je čudan glas Drveta bio, ali nisam znala da je on. On je došao tu zbog popularnosti i sebe. Znao je da će to nekada da mi prikažu i on se sladi time. Ja volim onog Slobu koji je bio ovde. Ja obožavam Kijinu pesmu - rekla je Luna, ali je Miljana nastavila da je vređa i naziva ljubavnicom, dok blogerka nije potpuno poludela.

Bolesnice, molila si me da zovem Ivana Marinkovića sa skrivenog broja! Mrš u Lazu, zaljubila si se u Mirka Gavrića, to su svi čuli, a meni nešto pričaš - vikala je Đoganijeva, a onda je u svađu upala Marija:

Gledaj tvoj oca, neka se on leči. Miljana se izlečila. Priznaj da tražiš sažaljenje od naroda! Jadna Luna! Još uvek ga voli, kao ona pati... Ja mislim da Luna ne voli Slobu! Nju je na kraju zgazio i pljunuo. Šta si ti očekivala da ženi tebe posle Kije?

Tagovi: