05.11.2018.

15:37

Foto:

Džet set

(VIDEO) NASTAO OPŠTI HAOS U ZADRUZI! Zadrugari razočarani Borinom raspodelom budžeta! SA NEKIMA RASKRSTIO PRIJATELJSTVA!

- Dragi zadrugari, Veliki šef vam šalje novac za nedeljne troškove. Vođa će odlučiti na osnovu zasluga od prošle nedelje. Kažnjeni ste sa po 1.500 dinara. Petnaest zadrugara će dobiti 500 dinara, petnaest će dobiti 1.500 dinara i dvanaest će dobiti 2.500 dinara - glasilo je pismo. 

- Nemanja će dobiti najveći budžet jer je on moj prijatelj koji mi uvek pomaže i na njega mogu da se oslonim - počeo je Bora sa podelom. 

Pored Nemanje, najveće budžete dobili su  Aleksa, Petrući, Zorica, Matora, Ana Korać, Bane, Jelena, Ramona, Maja i Miki. 

- Srednji budžet će dobiti David, on i Aleksandra kupuju zajedno sa Nemanjom koji ima novca, pa sam gledao da tako raspodelim - rekao je Bora, a Aleksandra je na njegove reči pobesnela.

- A šta sam ti ja zgrešila, uvek ti dajem. Nemoj da si mi više nešto tražio - vikala je Aleksandra, iako ona ne krije da svoj novac i hranu sebično čuva za sebe. 

Srednje budžete su dobili Lepi Mića, Luna, Mina, Dorotea, Eleonora, Suzana, Snežana, Jelena Krunić, Nataša, Miljana, Marko i Sava.

Bora je prvi najmanji budžet dodelio svom prijatelju Slobodanu Batjareviću Cobetu da bi ga kaznio što rasipa novac, uveren da se on neće naljutiti na njega.

Pored Cobeta, najmanje budžete su dobili Zerina, Rada, Giba, Aleksandra, Sale, Brendon, Zlata, Olja, Rebeka, Dragana, Lazar i Adam. 

- Sada kada je smanjen budžet i kada nemamo šta da jedemo, ti daješ ljudima koje vidiš prvi put u životu. Da mi je bilo ko drugi dao, ne bih se ljutila - povikala je Miljana.

Bora se pravdao rečima da je pojedinim ukućanima koji su mu bliski namerno dao malo novca da bi testirao njihovu reakciju.

Tagovi: