15.11.2018.

13:22

Foto:

Džet set

EVO ŠTA KOMŠIJE STVARNO MISLE O KIJI KOCKAR: Otkrili ko joj dolazi da prenoći!

Stan u kojem sada živi pun je novih zgrada i luksuznih vila, a Kija je odabrala stan na kraju jedne slepe ulice. Komšije ističu da je kod njih uvek mirno, nema gradske buke i vreve, a vazduh im je čistiji negi u centru grada zbog zelenila.

Iako nisu stigli Kiju da upoznaju dobro jer se skoro doselila iz Zrenjanina u Beograd, nije im promakao detalj da joj bivši suprug Slobodan Radanović čest gost.

Starija gospođa koja živi u zgradi u kojoj je Kija rekla da kroz prozor često viđa bivše zadrugare Anu Korać, dok nije ušla u rijaliti, i Slobu Radanovića kako dolaze kod nje i noće.

- Drago mi je što je Kija došla u moj kraj. Kada sam čula da ona kupuje stan u mojoj zgradi baš sam se obradovala. Dobra je komšinica, ne pravi nikakvu buku i ne pušta muziku. Sloba dolazi često, a i Ana Korać dok nije ušla u rijaliti. Znam da je imala operaciju. Pred tu interenciju često joj je mama bila tu da je ohrabri i pruži podršku, mislim i da je spavala u njenom stanu. Ja sam Kiju podržavala i dok je bila u Zadruzi i vidim da je fina devojka. Uvek se kulturno javi i popriča kad se sretnemo."

Informer

Marija, druga komšinica, rekla je da se Kija ne kreće po kraju. 

- Kristina često nije kod kuće, obično su joj navučene roletne. Ne viđamo da se šeta po kraju niti da obilazi prodavnice. Imamo lep restoran u kraju i svi nekada odemo tamo, ali ona još nijednom nije došla. Ugledam je nekada kad prođem autom u garađu, pa iz garaže ide u svoj stan. Nemamo priliku da popričamo sa njom. Sreli smo Slobu u kraju. Bio je kod nje, sigurno. I posle svega što se priča, izgleda da su oni ostali u dobrim odnosima - uverena je ova komšinica.

S druge strane, saznali smo da u neposrednoj blizini rijaliti zvezde žive još poznati.

- Nisam znala da je Kristina ovde, ali me ništa više i ne čudi. Ovaj naš kraj je popularan među poznatima pa se sve više nastanjuju malo dalje od centra. Odmah tu iza žive Buba Marjanović i dr Filgud. Lepa što je došla kod nas - rekla je starija komšinica.

Ima i onih koji ne vole Kockarevu, a jedna od njenih komšinica je to jasno stavila do znanja.

- Ne znam da li je tu, a i da jeste svejedno mi je. Nemam nameru da pročitam njenu knjigu, a ni taj rijaliti nisam gledala. Meni ona nije poznata ličnost, a neće biti ni mojoj deci - kratko je poručila komšinica.

KIJA PLAKALA ZBOG LAZIĆA: Ne smeš da UMREŠ! Popularnu rijaliti zvezdu potresla teška sudbina BIVŠEG DEČKA!

Tagovi: