Autor: Informer.rs

18.11.2018.

23:29

Foto:

Džet set

(VIDEO) POGAZIO REČ I ĆERKI ZABIO NOŽ U LEĐA! Srboljub Subotić otkrio šta je Aleksandra zabranila Karađorđu, A EVO ŠTA MISLI O VERIDBI SVOG BRATA

Srboljub je na samom početku komentarisao odluku svog brata Karađorđa da uđe u "Zadrugu", što je vidno uzdrmalo njegovu ćerku. 

- Aleksandra je zabranila Karađorđu da uđe u rijaliti, jer je smatrala da se on nedolično ponaša. On je pogazio to i ušao mimo nas, mi to nismo mogli da sprečimo. Ne slažem se sa stvarima koje pokušava da uradi svojoj ćerki - rekao je Srboljub.

Voditeljka Dušica Jakovljević razgovarala je sa Srboljubom o njegovom bratu Karađorđu i bratanici Aleksandri, a onda je na red došla i Subotićeva javna veridba sa Ivanom Vrbaški, o čemu ima negativan stav.

- Ne delim taj stav da deluju zaljubljeno, to i mnogi komentarišu napolju. Mislim da oboje koriste situaciju za svoju promociju. On bi trebalo pre svega da bude otac - rekao je Srboljub.

- Ako je ušao da podrži ćerku, trebalo bi da je podržava. On je znao kako će Aleksandra da reaguje. Da je David nije zadržao, ona bi počistila onaj sto - dodao je on. 

Srboljub je otkrio i da smatra da Aleksandrina ćerka Magdalena nije toliko vezana za Karađorđa, već je on koristi za svoje manipulacije.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu:

Tagovi: