19.11.2018.

23:15

Foto:

Džet set

DRAGOJEVIĆ POSLE BURNE SVAĐE U "ZADRUZI" ODBRUSIO DEVOJCI: David: Aleksandra, m'rš, zaljubljen sam u Anu!

Ćerka Ljube Pantović dobila je napad ljubomore u "Zadruzi" kad je videla da starleta nosi kačket njenog izabranika i odmah napravila scenu.

Optužila je Davida da ju je tim gestom ponizio, s to je bivšeg fudbalera izbacilo iz takta, pa joj je odbrusio da je više ne voli.

Brani sina

David voli da se šali sa devojkama. Aleksandru to pogađa, jer nije navikla na to
Biljana Dragojević

- Svaki dan mi zvocaš! Ne sviđaš mi se ti, sviđa mi se druga. Dao sam joj kačket, jer sam zaljubljen u nju. I šta ti imaš s tim? Marš napolje! Jesi li ti došla ovde mene da je*eš psihički? Neću to više da trpim - rekao je ljutito Dragojević.

Aleksandra je posle toga izašla iz bara u kom se odigrala scena, a David je besno lupio nogom o sto i počeo da jeca.

Informer

- S kim sam se ja upetljao, majko mila! - kukao je nekadašnji sportista. Potom je otišao na razgovor sa psihologom, a kad se vratio u rijaliti, vadio se kako je rekao da mu se sviđa Ana samo da bi povredio Subotićevu.

I njegova majka Biljana Dragojević tvrdi da je on to kazao samo u afektu.

Informer

Karađorđe Subotić naprasno se okrenuo protiv svog zeta Davida Dragojevića i počeo da priča kako su on i Luna Đogani zaljubljeni jedno u drugo!
- Nominovao sam Aleksandru za izbacivanje da bih joj pokazao ko je njen momak. Čim ona izađe, on će se smuvati sa Lunom jer između njih postoje jake emocije. Za moju ćerku bi bilo najbolje da ostavi Davida - kazao je Aleksandrin otac.

- Neće biti ništa između Ane i njega. On voli da se šali sa devojkama. Aleksandru to pogađa, jer nije navikla. Ponaša se kao klinka i ljuti se za svaku sitnicu. Svaka mu čast što je trpi - kaže Biljana za naš list.

Tagovi: