23.11.2018.

20:07

Foto:

Džet set

SLOBA RADANOVIĆ U SVAĐI SA BLOGERKINIM OBOŽAVAOCIMA! LUNINI FANOVI: Slobo, nosićeš je na duši! RADANOVIČ: Marš u pi*ku materinu!

Pevačeva bivša ljubavnica je doživela nervni slom kada je on u utorak uveče došao u "Zadrugu 2" da bi nastupao na žurci, ali je odbio da s njom razgovara. Đoganijeva je nakon njegovog odlaska zapomagala pred kamerama da joj se vrati, ali pevač ne želi ponovo da bude s njom. Zbog toga je naišao na osudu Luninih fanova.

- Ovu devojku ćeš nositi na duši ceo život, a kada budeš umirao, nećeš imati nikog da ti oprosti - jedna je od poruka koju je Sloba dobio na društvenim mrežama, a na koju je burno reagovao:
- Marš u pi*ku materinu!
- poručio im je Sloba.

Lunina majka Anabela Atijas je tužna što je gledala svoju mezimicu u psihičkom rastrojstvu.
- Trudila sam se da ne gledam sve što se dešavalo. Moja ćerka se držala kao lavica, a u stvari je ranjena srna. Slomila se na kraju. Da je kod kuće, niko je ne bi video. Koliko smo samo puta tako plakale u svoja četiri zida. Sve je to opravdano, veliki je to bol. Ponosna sam na nju - rekla je denserka.

Luna je saznala da je Sloba imao seks sa njenom cimerkom iz rijalitija Anom Korać.
- Ana, Miki Đuričić te je malopre nazvao Slobinom ljubavnicom i rekao da si se je*ala sa njim. Još nekoliko ljudi mi je to reklo - kazala je blogerka starleti, koja se nije potresla zbog cele situacije.

Tagovi: