25.11.2018.

12:41

Foto:

Džet set

(VIDEO) TEK JE UŠLA U "ZADRUGU 2", A VEĆ PRAVI SKANDALE! Ljuba se unela u lice Karađorđu i vređala ga, on se tresao, pa joj uzvratio: TI SI JADNICA I BEDNICA!

Tokom emsije "Pitanja novinara", jedan od predstavnika sedme sile upitao je Karađorđa zbog čega je došlo do svađe između njih dvoje, a njegov odgovor je prouzrokovao još jednu žestoku svađu.  

- Pokušava da nastavi sa provokacijama ženskog bezobrazluka. Pokazuje svoj primitivizam. Jednice i bednice, duvaj ga - provocirao je Karađorđe.

Informer

- Klošaru, ne možeš da pipneš moje stvari. Pi*ko treseš se, kao kada si pokušao da me biješ - uzvratila mu je Ljuba. 

Informer

- Babetino, vidi kako si ostarila. Klošarka, jadnica i bednica si ti. Kao tranvestit izgledaš. Mnogo si ružna. Nemoj da oribam patos tobom klošarko jedna - odbrusio je Karađorđe Ljubi. 

U njihovu raspravu su se uključile i Marija i Miljana Kulić, koje su od ranije imale konflikte sa Subotićem, pa su ga napale u duetu, a na njihovu stranu je u tom trenutku stala i Ljuba koja ga je konstantno čašćavala uvredama. 

- Takvi poput tebe, ti nisi otac, ti su džukela. Znaš da imam napade panike i postporođajnu depresiju - pobesnela je Miljana. 

Informer

- To je čovek štalar, odakle on zna šta znači otac. Ti si jedno go*no od roditelja. Uporopastio si decu - provocirala je Marija.  

Informer

- Alo klošarke, ja sam odrastao na beogradskom asfaltu, vidi kako ste debele - uzvratio je Karađorđe.

Obezbeđenje je sve vreme stajalo između njih kako ne bi došlo do fizičkog okršaja i neželjene situacije. 

Tagovi: