10.12.2018.

23:30

Foto:

Džet set

PEVAČICI I POBEDNICI "ZADRUGE" NEVERNI BILI SVI MUŠKARCI! Kiju dečko varao sa Jelenom Krunić!

Kristinu Kockar je bivši dečko, reper Ognjen Kostić Struka, verovali ili ne, varao sa Jelenom Krunić! Ovo je go-go igračica u "Zadruzi 2" ispričala Luni Đogani, koja je takođe bila švalerka Kijinom bivšem mužu Slobodanu Radanoviću.

Pobednica Pinkovog rijalitija je ranije govorila kako je Struka, pored Slobe, bio njena najveća ljubav. Kija i reper su se zabavljali pre osam godina, živeli su zajedno, a ona na leđima i dalje nosi stihove pesme koju joj je posvetio.

BEZ REČI

Nemam komentar
Kristina Kija Kockar

Sklopila sve kockice

Međutim, izgleda da poznatog muzičara to nije sprečilo da vara Kristinu, i to ni manje ni više nego sa Krunićevom.

- Struka je Kiju dva puta prevario sa mnom. Jednom na njen rođendan, a drugi put na godišnjicu veze - ispričala je Jelena Luni i pravdala se da nije znala da je reper tada bio zauzet:

Informer

- Ja nisam imala pojma da je on sa njom, nije me zanimalo sa kim je, meni je to bila samo avantura. Posle sam saznala za njih i povezala te datume kad je bio sa mnom.

2010. 

godine su Kija i Struka bili u vezi

Go-go igračica veruje da je Kristina saznala za njenu avanturu sa reperom i da je namerno zbog toga pokušavala da se sa njom zbliži u prvoj sezoni "Zadruge".

Bivši supružnici složni

- Posle sam tek shvatila da je ona zbog toga meni prišla u "Zadruzi 1", sklopila sam sve kockice u glavi. Sećaš se, kada je ušla, da je pričala preda mnom da je to sa Strukom bila velika ljubav. On je Kristini napisao i posvetio stihove pesme koje je ona istetovirala na leđima - objasnila je Jelena.

S druge strane, Kija nije želela da priča o tome što ju je bivši momak varao sa osobom poput Krunićeve.

Snimila duet sa Stojom

Kristina Kockar je snimila duetsku pesmu sa Stojom Novaković pod nazivom "Ko bi rekao".
- Sa ponosom predstavljam najavu dueta "Ko bi rekao" sa Stojom. Bilo mi je zadovoljstvo snimati sa ženom koja je institucija i superžena. Očekujete neočekivano - rekla je Kija.

- Nemam komentar - kratko je poručila pevačica.

Informer

Ni njen bivši muž Sloba Radanović nije bio raspoložen da govori na ovu temu.

- Ne zanima me to - bilo je sve što nam je pevač rekao.

Tagovi: