14.12.2018.

12:40

Foto:

Džet set

(VIDEO) JE*EM LI TI MAMU KU*VINU! Zorica Marković umalo prebila Doroteu! OPŠTI HAOS U ZADRUZI!

Naime, Zonjićeva je pobesnela što je danima spavala na prljavom krevetu, ne znajući da je zamenjen. Potom je rešila da se revanšira Dorotei i zameni krevete i tom prilikom polila njen jastuk.

Marijana je polila vodom Doroteu koja je igrom slučaja nosila bundu Zlate Đurković i tada je ukvasila. Zbog toga je Zlata odmah zaurlala na Zonjićevu, očitala joj lekciju i unela joj se u lice. Obezbeđenje je sve vreme bilo u pripravnosti i sprečilo da ne dođe do većeg konflikta.

- To je moja bunda. Sad ćeš fenom da je sušiš - povikala je Zlata.

Pljuštale su uvrede na sve strane, a dve plavuše su počele naizmenično da se polivaju vodom i tada su sve ostale krevete koji su se našli do njih ukvasile. Opšti haos je nastao kada je nehotice Dorotea polila i Zoricu Marković koja je odmah zarežala na ovu zadrugarku.

- Je*em li ti mamu ku*vinu. Šta si mi uradila od majice - vikala je Zorica, dok se Dorotea pravdala da nije imala nameru da je polije.

Žestoka rasprava se iz spavaće sobe preselila i u dnevni boravak gde je Marijana najstrašnije histerisala i sve što joj se našlo pod rukom uzimala i gađala Zonjićevu. Obezbeđenje je bilo na vrhuncu svog zadataka i odmah se pobrinulo da Doroteu odvede u zatvor kako bi se smirila.

Tagovi: