19.12.2018.

17:42

Foto:

Džet set

(VIDEO) DA LI JE OVO DEFINITIVNI KRAJ! Očajna Zerina pokušavala da otera Baneta od sebe: GOTOVO JE, PUSTI ME!

Prošla noć bila je teška za Zerinu Hećo i njenog bivšeg dečka Baneta Čolaka. Njih dvoje su ponovo imali burnu svađu nakon koje je Zerini pozlilo, a Baneta je obezbeđenje odvelo u zatvor. 

Dok su ostali zadrugari proslavljali Svetog Nikolu, Zerina je ostala u krevetu potpuno slomljena emotivno i psihički. Svi su ispoštovali njenu želju da bude malo sama, ali joj je onda prišao Bane, poslednja osoba sa kojom je želela da razgovara. 

- Što si mi sve ovo uradio?! Što si mi to uradio? Nije trebalo to da mi uradiš, nikada... Nemam više snage... - plakala je Zerina.

- Ja tebi? Šta sam ja kriv za sinoć? Ja sam završio u zatvoru. Neću da plačeš. Nema vise mlaćenja, nema vise suza, nema više toga. Marijani si rekla: "Čuvaj mi ga, ja ga volim" - rekao je Čolak.

Zerina je negirala da je ikada to rekla i poručila mu je da ga je slagala njegova drugarica Marijana Zonjić.

- Ona hoće da se mi pomrimo. Samo jedna stvar me inetresuje, zašto sve ovo? Zašto smo dozvolili da se sve ovo dešava?! Ti lažes ljude, a lažes i sebe da te boli k*rac za mene - dodao je Bane.

- Ma gotovo je, gotovo! Pusti me sad! Vratile su mi se neke stvari. Nemoj da me pitaš kad znaš da ne mogu da pričam - bila je očajna Zerina, a sve vreme je gurala Čolaka koji je pokušavao da je zagrli.

S obzirom na to da Zerina još ne zna da je Čolak noćas u zatvori zavlačio ruke ispod odeće Dorotee Jovanović dok je ona spavala, on je u razgovoru više puta slagao svoju bivšu devojku da se ničega ne seća od prošle noći da bi se opravdao kada ona bude saznala za njegov postupak.

Tagovi: