29.12.2018.

14:24

Foto:

Džet set

(VIDEO) PIPAO IH DOLE, DOK SU SPAVALE! Dve takmičarke rijalitija optužile Nikolu za SEKSUALNO UZNEMIRAVANJE!

Njegova cimerka Ivanija Bajić otkrila je da ju je fudbaler dodirivao u krevetu i zavlačio joj ruke u gaće dok je njegova, sada trudna devojka Aleksandra Tasić Coka uplakana provela noć na garnituri!

Besna nakon uvreda koje je doživela, bivša devojka Vuka Moba odlučila je da budućim roditeljima pomuti sreću, pa je otišla kod cimerke Saške Karailjaz i ispričala joj da ju je Lakić dodirivao jedne noći u krevetu protiv njene volje. Za to vreme Coka je plakala na garnituri, gde je i prespavala.

- Nikola i ja smo spavali u istom krevetu, tada je već uveliko bio u vezi s Cokom. Samo što sam zaspala kad sam osetila da me neko dodiruje, on mi je zavukao ruku dole, u gaće! Prvo sam pomislila da je slučajno, pa sam mahinalno sklonila ruku - počela je da priča Ivanija Saški, koja je bila šokirana, i dodala:

- On je to ponovio još tri-četiri puta, isto! Gurao mi ruku u gaće. Ja sam poludela. Htela sam da napravim haos, ali nisam zbog Coke jer smo se tada družile. Lik nije normalan. Retard! Seksualni manijak! Ej, može tata da mi bude. Sada kada bih to rekla, ispalo bi da ja lažem - rekla je besno Ivanija, a njena cimerka se složila.

- Sramota me - rekla je Saška kroz smeh.

Informer

Bajićeva je otkrila i da se Lakić od starta prema Aleksandri ponašao nedžentlmenski i da je ona to veče kada ju je dodirivao, suptilno rekao devojci da neće da dele krevet.

- Coka je to veče spavala na garniturama. Plakala je čitavu noć. Nikola joj je rekao: "Pređi tamo, šta ima veze", a ona ga je pitala: "Tebi nije stalo da spavamo zajedno?" Nije htela da spava u sobi i zato je dobila kaznu - ispričala je Ivanija.

- Je*em ti seme - rekla je Saška.

U toku sinoćnje emisije "Vruća stolica" Ivanija i Mea Bond su pred svima priznale da ih je Lakić dodirivao u sobi. 

Dve učesnice iznele su do sada neobjavljene detalje iz sobe, ali Coka je ostala hladna, dok Nikoli nije bilo svejedno.

Aleksandra je izjavila da ima potpuno poverenja u Lakića i da mu bezuslovno veruje. 

Većina takmičara je stala na Ivanijinu stranu, ali ni to nije uticalo na promenu Cokinog mišljenja. 

 

Tagovi: