31.12.2018.

18:46

Foto:

Džet set

(VIDEO) LUNA ZAVRIŠTALA OD SREĆE kada je ugledala oca i sestre, Gagi je odmah upozorio na Miljkovića: ON JE MNOGO JAČI OD TEBE, DRUŽI SE SA NJIM, ALI NIŠTA VIŠE OD TOGA!

Luna Đogani je na vratima Bele kuće ugledala sestre Ninu i Blankicu, a istog trenutka je zavrištala od sreće. Kada se pozdravila sa njima, ušao je i njen otac Gagi Đogani.

- Super ste oboje, svi smo dobro kući. Nemam šta da zamerim. Na "Zadrugoviziji" si izgledala svetski, kao Madona. Svi smo ponosni - rekao je Gagi, a Luna je ponovila da želi da se ostvari u muzičkoj karijeri kada izađe iz rijalitija. 

- Mama ti je poručila da se ne mešaš u tuđe bitke i da ne braniš nikoga - prenela joj je Nina, a Gagi se složio sa njom. 

Luna je objasnila da je poslušala savete svoh oca da više ne priča o bivšem dečku Slobodanu Radanoviću, kao i da se sada oseća lepo i srećno. Gagi je izrazio sumnju da se Luna zaljubila u nekog od zadrugara, ali ona je demantovala. 

- On je mnogo jači od tebe. Druži se ti sa njim, ali nemoj da ulaziš u nešto više. Kada popiješ na žurki, iskuliraj se - savetovao ju je otac, aludirajući na njeno prisno druženje sa Markom Miljkovićem. 

Tagovi: