08.01.2019.

21:24

Foto:

Džet set

(VIDEO) MILJANA U SUZAMA! Pitala Zolu samo jedno, a njegov odgovor je UNIŠTIO!

Na pitanje koga najviše voli, Zola je odgovorio Miljani da voli sebe, što je nju podstaklo da ga još nekoliko puta pita isto pitanje, ali joj je on uporno davao isti odgovor, a tek na kraju priznao i rekao da voli sebe i nju. 

- Ne, lažeš. Kaži da voliš najviše Miljanu, pa onda deset mesta prazno - insistirala je Kulićeva, ali želja joj nije bila ispunjena.

Informer

Njih dvoje su se tokom ovog razgovora mazili, ljubili i grlili, tako da je sve ličilo na jednu savršenu vezu, da bi nakon samo nekoliko minuta Kulićeva zaplakala. Naime, nju je povredilo to što Zola nije previše obazriv prema njoj, kao ona prema njemu.

- Brate, ja tebe volim, što misliš da ti samo mene voliš. Šta, ti zaplačeš samo i ti mene voliš - pridikovao je Zola Miljani.

Informer

- Zamisli da imaš pritisak i da moraš da ideš kod lekara, pa ja bih umrla za ta dva sata. Ne bih mogla dete da čuvam - rekla je plačljivim glasom, dok ju je Zola tešio i govorio joj da se i on isto oseća kada njoj nije dobro. 

Miljana je zahtevala od Zole da joj obeća da će biti pažljiviji prema njoj, jer kada budu u braku moraće više da se poštuju. 

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

(VIDEO) NIJE MI ŽAO ŠTO JE DISKVALIFIKOVANA, URADILA JE TO NA BOŽIĆ! Miljana oštro osudila Aleksandrino ponašanje, a evo šta je David kroz suze poručio!

Tagovi: