31.01.2019.

09:13

Foto:

Džet set

(VIDEO) NEĆU JE MOLITI ZA OPROŠTAJ, SREĆAN JOJ PUT! Marko UŽIVO u programu pred milionima ponizio Lunu! Đoganijeva očajna, ovo je definitivno kraj!

Jedna od glavnih tema bila je Luna Đogani i njen odnos, tačnije raskid sa novim dečkom Markom Miljkovićem. Više o tome pogledajte OVDE.

Nakon svađe na žurki, njih dvoje su raskinuli, a gledaoci su komentarisali njegovo ponašanje.

- Marko jako si pogrešio, pokazao si svoje odvratno lice sinoć na žurci, stidi se - glasilo je pitanje, odnosno, konstatacija, a Miljković je prokomentarisao:

- U zavisnosti od odvratnog postupka kako se postavite prema Marku, Marko će u toj količini biti odvratan prema vama. Mogu da budem i odvratniji nego što sam bio sinoć, mnogo odvratniji - priznao je izrevoltirano.

Nakon toga, voditelj je postavio pitanje koje se ticalo njegovog odnosa sa Lunom.

- Kad ćeš Lunu zamoliti za oproštaj? Devojka ništa nije kriva i prestani da svaljuješ više krivicu na nju? - pročita je Milan, a Miljković je odgovorio:

- Neću je zamoliti da mi oprosti, zato što ne smatram da treba ja da je molim za oproštaj. Ona je otišla iz kreveta, a ako je otišla, srećan joj put i to je to - bio je direktan, što se blogerki očigledno nije dopalo.

Tagovi: