06.02.2019.

22:39

Foto:

Džet set

ANA JE FUFA! Davidova majka provalila igru Koraćeve?! Neće da izbaci Subotićku! - OTERAĆU ALEKSANDRU U KU*AC! Dragojević POBESNEO!

Kada je sportista saznao da njegova bivša verenica Aleksandra Subotić sa ćerkom i dalje živi kod njega u Veterniku, poručio je majci da je izbaci iz kuće. Biljana je to odbila i javno je oplela po novoj snajki:

Idi u k*ac

Oteraću Aleksandru u ku*ac! Zar je trebalo da trpim dok me maltretira?!
David Dragojević

- Ana je fufa, isprala je Davidu mozak. Ona nije njegova devojka, igra se sa njim. Moj sin je izmanipulisan. Aleksandru i njenu ćerku Magdalenu neću izbaciti iz kuće, pogotovo ne zbog Ane Korać!

Dragojević je insistirao da se u rijalitiju čuje sa majkom kako bi je uverio da voli Koraćevu i da ne želi Subotićevu u svojoj kući.

Ljuba: Mojoj ćerki je
potreban psihijatar

I Ljuba Pantović se šokirala kada je saznala da njena ćerka Aleksandra Subotić i dalje živi u Veterniku kod Davidove majke.
- Svi komentarišu da ona igra rijaliti napolju i da namerno radi te stvari, da smišlja kako da potrese ovo dvoje. Ona nije zlobna, već ima ozbiljan psihički problem. Potreban joj je lekar. Ona ima gubitak komunikacije sa realnošću, ne živi na ovom svetu. Počela je da se gubi - rekla je Ljuba.

- Oteraću Aleksandru u ku*ac! Zar je trebalo da trpim dok me maltretira?! Zvaću mamu! Ponavljam joj da sam sada sa Anom i da Aleksandra ode u Kaluđericu - bio je besan David.


Odmah nakon njegovog izlaganja, starleta iz Kaluđerice se oglasila na Instagramu. Ona je poručila da će ostati u Veterniku i da za to ima podršku nesuđene svekrve:

- Što se tiče muzičkih želja, ne ispunjavamo ih večeras. Pozdrav, Biljana i Aleksandra.

(FOTO/VIDEO 18+) ŠOK SNIMAK! Ana Korać igra GOLA! Pokazala SISE, zanjihala, a onda skinula šorts - SEVNULE TANGE! UH!

 

(VIDEO) ALEKSANDRA ĆE DOŽIVETI NERVNI SLOM! Ana i David dobili poklone od NJEGOVOG OCA! PODRŽAP JE NJIHOVU VEZU!

Tagovi: