10.02.2019.

13:44

Foto:

Džet set

MARKO, KRESNI JE VIŠE DA UĆUTI! Luna napravila haos, žestoko napala Draganu, pa Miljanu!

- Meni je cela priča smešna. On je dolazio i pričao mi za nju da je klinka i tako dalje, a sad ispada nešto drugo. Mrzim decu koja su razmažena, plaču, hoće da budu u centru pažnje - rekla je Dragana.

-Ja tvoj ku*valuk, švaleracije i rasturanje brakova nisam komentarisala, ne znam šta je problem. Ti si folirant, ponosiš se svojim ku*vanjem u braku! - odbrusila joj je Luna.

U raspravu se uključio i Marko, koji je izjavio kako je Luna za sve u pravu, a tada je na stranu Dragane Mitar stala Miljana Kulić kojoj je Luna imala šta da kaže:

- Drago mi je da vas boli Markova i moja veza. Mene ne zanima Dragana, njen muž, njeno ku*vanje. Ona non-stop priča o meni i mojoj vezi. Drago mi je, Marko, da sam bila u pravu za tvoju drugaricu, koju ti dižeš u nebesa! Ti si meni pričao da je ona divna devojka, ja se nadam da ćeš posle ovoga da se opametiš"

Lunu boli to što je Marko najviše bio posvećen Dragani, zbog nje je krevet promenio! To te najviše boli - vikala je Miljana, a Luna joj je odgovorila.

- Marko, molim te, kresni je više da ućuti. Koliko si ti zapravo zaljubljena u njega, to je strašno - rekla joj je blogerka.

Tagovi: