11.02.2019.

23:00

Foto:

Džet set

STARLETA I NJENA NESUĐENA SVEKRVA PROFITIRAJU OD "ZADRUGE"! Sandra i Biljana uzele 20.000 evra od fanova da rastave Davida i Anu

Aleksandra Subotić i njena nesuđena svekrva Biljana Dragojević uzele su 20.000 evra od zagriženih fanova "Zadruge 2", koji od njih zahtevaju da David Dragojevića rastave od Ane Korać!
Bivši sportista se u subotu napokon čuo sa majkom Biljanom, kako bi proverio da li njegova bivša verenica Aleksandra i dalje živi u njihovoj kući u Veterniku, ali se slušalice dohvatio njegov očuh.

Samo budi srećan

- Majka ti se ovde igra rijalitija zajedno sa Aleksandrom, samo im kamere fale. Pravi veternički rijaliti! Navigaciju im daju tri babe i četiri žabe. Te babetine finansiraju Biljanu i Aleksandru, među njima je i jedna doktorka, kao i advokatica. A one se onda igraju preko tebe. Tvoja majka voli da bude rijaliti zvezda, kao i njena bivša snajka Aleksandra. Ma fanovi su otrovali Biljanu, napunili su joj glavu glupostima - raskrinkao ih je Mungos šokiranom Davidu, koji je zatim ponovio da Subotićka treba da napusti njegov dom, jer je on sada u vezi sa starletom Anom Korać.

Za razliku od Biljane, koja ne podržava sinovljevu novu devojku, očuh mu je poručio da treba da sluša svoje srce:
- Slažem se da Aleksandra nema šta da traži u Veterniku ako si ti sa Anom. Radi onako kako osećaš, pusti ova dva rijaliti igrača. Važno je da ti budeš srećan.
Mungos nije otkrio koliko novca su dobile Aleksandra i Biljana da javno pljuju Davida i Anu, ali to je učinila prijateljica bivših verenika, pevačica Vesna Rivas. Ona za Informer tvrdi da Subotićku i Dragojevića već dve godine finansiraju fanovi, kao i da su im nedavno poklonili čak 20.000 evra.

Gde je lova

- Veza Davida i Aleksandre još nije završena, jer su im životi isprepletani na razne načine, pa i finansijski. Fanovi, koji su ih zavoleli još dok su bili u "Parovima", slali su im hiljade evra da srede život, sagrade kuću... A oni su sve to potrošili na izlaske, garderobu, putovanja... Nedavno su im poslali čak 20.000 evra - tvrdi Rivasova i dodaje:
- Među ostrašćenim fanovima ima onih koje zanima šta će sad biti s tim parama, ko će ih od njih dvoje uzeti. Oni sad vrše pritisak na Aleksandru i Biljanu. Zato njih dve uporno pljuju Anu Korać i trude se da se David vrati Subotićevoj.
 

KORAĆEVA JE PLAĆENIK, IMA ZADATAK! Anin bivši BRUTALAN: David je JAZAVAC! Ona ne voli ni brata rođenog, a kamo li njega!

Tagovi: