12.02.2019.

09:48

Foto:

Džet set

(VIDEO) OVO JE PONIŽENJE ZA MENE! Luna odala tajni zadatak i izvređala produkciju!

Ovo joj je teško palo jer je Drvo trebalo da joj da nagradu po uspešno obavljenom zadatku kako bi mogla da iznenadi Marka za Dan zaljubljenih.

Zbog cele situacije ona se povukla u pab i tamo razgovarala sama sa sobom. Osudila je sebe zbog svega, a u nekoliko navrata se prisetila i bivšeg momka Slobe Radanovića, a prokomentarisala je i kako je zbog njega uništila sebe i svoju porodicu.

Savo Perović je došao da je uteši.

 - Nemoj da me tešiš, hoću da jaučem i derem se. Ovde idu na ostrva, veridbe, vatrometi, ludio, suši. Ja nisam dobila čokoladu. Dobila sam kada je jadničak išao da mi kupuje za rođendan. Kada smo išli kod Amidže, bira se koja će da ide, koje poniženje zbog mene -  setila se Luna veze sa Slobom.

 - A sada kada sam jedna, moj dečko neće da me usreći. Nemoj da me smiruješ, niko nije u mom telu, patetična sam i žrtva sam, trudim se sve, ali ne mogu više. Svi znate da solite pamete, tamo iza kamera. Dođite ovamo pa probajte ovo što i ja -  vikala je Luna.

Ogorčenje je izbijalo iz nje cele večeri i kao da je ljuta na ceo svet.

Ona je napravila grešku jer je odala svoj zadatak, a to je strogo kažnjivo. Da li će je produkcija kazniti zbog ovog prekršaja i reči koje je uputila? Ostaje da vidimo.

Tagovi: