13.02.2019.

17:36

Foto:

Džet set

(VIDEO) RASKID! ANA NE ŽELI DA SE POMIRI SA DAVIDOM: Razočarana sam, ODVRATAN SI!

Ana i David su sinoć su imali žučnu raspravu. Zbog toga je Davidu danas pozlilo i morao da izađe iz "Zadruge". 

Kada se David nakon sat vremena odsustva vratio na imanje, njih dvoje su se zatvorili u kupatilo, kako bi pokušali da razreše svoje probleme. Naime, Ana je sinoć bila besna i umalo je došlo do tuče između Davida i nje, zbog Davidovog sinoćnjeg teranja inata i flertovanju sa Stanijom Dobrojević.

(VIDEO) NASILAN I AGRESIVAN? Ana priznala zbog čega je došlo do TUČE između nje i Davida!

- Ja sam samo hteo da te poljubim, ali ti nisi dala. Rekla si da ti smetam i da te stiskam - započeo je on, a Ana mu je odbrusila:

- Tvoje ponašanje je odvratno. Treba da znaš kako da se ponašaš, a ti očigledno ne znaš. Kao da imaš 13 godina, ti se meni inatiš, je l si normalan? Kako mene nikada ne spajaju sa nekim?" (Aludirala je Ana na to što je David sinoć flertovao sa Stanijom) -rekla je ona.

Ali ja nisam ništa radio. Izvini za sve. Ja nisam hteo da ti teram inat. Ja gledam samo tebe i tebe volim. Ok, pogrešio sam i ne znam više šta da ti kažem. Samo sam se zajebavao, napio sam se i to je to. Neću više piti, ako treba - pravdao se Dragojević.

- Ti imaš problem, ti sebi nećeš da priznaš neke stvari. I kad nešto uradiš, i kad ne uradiš. Tvoja dela su drugačija od onog što pričaš. Da me voliš, ti to ne bi radio. Izađi sada i pusti me. Ja sam razočarana u tebe - rekla je slomljena Koraćeva, a kada ju je David pitao "ŠTA SADA", ona je rekla da ima svoje drugarice i da ide kod njih.

(VIDEO) DAVID HITNO IZVEDEN IZ ZADRUGE! Nije više mogao da izdrži, smračilo mu se!

Razgovor se nakon toga nastavio ispred toaleta.

Tagovi: