13.02.2019.

21:48

Foto:

Džet set

(VIDEO) MILJANA NAPISALA OPROŠTAJNO PISMO! Nakon histerije i padanja u nesvest, Kulićku više nećemo gledati u rijalitiju?!

Određeni zadrugari su se okupili u prostoriji za slavlje, a Miljana je radosno dočekivala sve. No, onda je ugledala ljude koje ne voli. David i Ana su ušli, a Kulićka je iz bojkota napustila prostoriju praveći histeriju.

Miljana je sve vreme vikala da nema živaca, dok ju je Marija smirivala, zatim je nastavila da udara nogom o vrata.

- Mama, daj mi vodu vrti mi se u glavi - a onda je od stresa kolabirala i pala na pod!

Nakon što je proživela dramu, za koju čak i njena majka Marija Kulić misli da glumi, Miksi je uzela da napiše oproštajno pismo Zoli, a evo šta je u njemu pisalo.

Informer

- Stvarno šteta za mene. Mogla sam ja da budem ti sve, a nisam. Šteta je, što su hteli mi dobro, a ja sam birala za sebe samo najgore. Šteta je, šteta za mene, što druge sam uzdizala, a sebe srozala najgore. Ma ne voliš ti mene, koliko je meni do mene ravno - citirala je pesmu Cece Ražnatović, a potom sa prednje strane napisala:

Misli na Željka i sebe, za ljubav se ne moli i ne uslovljava - pisalo je između ostalog.

Informer

Povela se polemika da li ćemo uopšte više moći da gledamo Miljanu u rijalitiju jer svakodnevno gubi razum i pravi nove incidente, te zdravstveno ne može više da izdrži.

Tagovi: