26.02.2019.

12:50

Foto:

Džet set

MILJANA UZELA KANTU BENZINA I SVE POLILA! A onda krenula da upali šibicu...

Podsećamo da je nakon svake malo oštrije svađe u Zadruzi ona pravila haos. Poslednji put kada se posvađala sa Mikijem Đuričiće, zaklinjala se u rođeno dete da će izaći iz Zadruge.

- Željko da mi umre, izlazimo odavde - vrištala je na majku Mariju Kulić, a usput je lupala kamere i inventar po Zadruzi.

Kako Rijaliti saznaje Miljana je u nevnom rastrojstvu uzela benzin i htela da zapali porodičnu kuću u Nišu, a majka je jedva u tome sprečila.

- Pored toga što je bežala od kuće i jurila pevače, ona je burno reagovala i na to kada su joj izlasci bili zabranjeni. Jednom prilikom je bila kažnjena i tada je polomila sve po sobi, a komšiluk je čuo njene krike. Marija i Siniša su bili u komšiluku a ona je nonšalanto posipala benzin svuda po kući, dok su joj sestre spavale - ispričao je izvor.

Kako tvrdi izvor, malo je falilo da dođe do ozbiljnog okršaja.

- Marija je Miljanu pronašla u hodniku sa flašom i šibicama. Skočila je na nju i počele su da se guraju, otimala joj je šibice iz ruke. Jedva je uspela da je savlada. Miljana se sručila na pod i počela da plače i čupa kosu. Nakon toga je zaspala na tabletama, a Marija je više nije kažnjavala da ne bi uradila nešto slično - ispričao je izvor.

Tagovi: