04.03.2019.

23:00

Foto:

Džet set

STARLETA TVRDI DA JE TOŠIĆ POKUŠAVAO DA JE ODVUČE U KREVET! Stanija: Karleušin Duško me muvao! I Viktor Troicki mi često slao poruke, glup je kao teletabis!

Stanija Dobrojević tvrdi da je fatalna za mnoge sportiste, a naročito za fudbalere. Starleta je u "Zadruzi" ispričala da ju je muvala cela srpska fudbalska reprezentacija, pa i Duško Tošić, muž Jelene Karleuše!

Stanija kaže da ih je sve redom odbila, osim Gojka Kačara. 

Informer

Volkovu sam rekla: "Ili prestani da me smaraš, ili ću reći bivšem da te uhvati i da ti istetovira moje ime posred čela"

- Ja budem sa jednim, a onda me zove cela reprezentacija! Svi živi su me muvali! Jedna devojka je čekala da odem u toalet, pa je s mog telefona poslala Tošiću poruku i onda me on sutra zvao. Užas! - ispričala je starleta u rijalitiju, ne otkrivajući da li je ipak pristala da se vidi sa Karleušinim mužem, koji je na ivici razvoda nakon što su u javnost procurile Jelenine porno-slike koje je slala švaleru Ognjenu Vranješu.

Smiljanić je OK

Ona kaže da je najgore prošao Vladimir Volkov. 

- Volkova sam pošteno naguzila. On me je toliko smarao da sam mu na kraju zapretila: "Ili prestani da me smaraš, ili ću reći bivšem da te uhvati i da ti istetovira moje ime posred čela" - ispričala je Stanija i dodala da joj se udvaranje jednog fudbalera ipak dopalo:

- Lola Smiljanić mi je još i OK. On nije kao ostali. 

Informer

Sprdačina

Sprdala sam se sa Kešeljom. Rekla sam mu da dođe kod mene u Rumu, a kad je stigao, isključila sam telefon
Stanija

Dobrojevićeva je izvređala ostale udvarače sportiste. Tako je za tenisera Viktora Troickog rekla da je glup kao teletabis, a da je košarkaša Marka Kešelja vrtela oko malog prsta.

Pisao joj na Vajberu

- Većeg teletabisa od Troickog nisam videla. I on me je muvao, pisao mi i zvao me sa Vajbera. Nisam sigurna da taj dečko zna dve rečenice da sastavi - ispričala je Stanija, a zatim je potkačila Kešelja:

Informer

Stanija je poludela jer je saznala da ju je Vladimir Tomović javno šutnuo! Ona sumnja da je Crnogorac rešio da je ostavi jer se zbližila sa Banetom Čolakom: 
- Junačino crnogorska, mudonjo veliki! J*bo te Bane Čolak. Besna sam na sebe jer je trebalo da znam da ne možeš sa ovakvim stvarima da se nosiš. Ti si folirant, tvoje "volim te" okači mačku o rep! Nisi ti tog kalibra da se nosiš sa ovakvom devojkom!

 - Kako sam se ja sprdala sa košarkašima, a najviše sa onim Kešeljom. Kada sam provalila kako su svi počeli da se lože kao mladi majmuni, počela sam da igram igrice. Vidim ja da Kešelj baš dugo ima devojku, a piše mi: "Ajde da se vidimo" i ja mu odgovorim: "Može." Pita on mene gde živim, ja kažem: "U Rumi, možeš da dođeš tu i tu, u toliko i toliko sati." Došao on, parkirao se, ja sve to vidim sa mog prozora i brzo isključim telefon i ne siđem.  

(VIDEO) NAKON RASKIDA, STANIJA IMA BRUTALNU PORUKU ZA VLADIMIRA: Ti si teletabis, nisi moj nivo!

Tagovi: