04.03.2019.

22:59

Foto:

Džet set

PEDERLUK BRE! Stanija razotkrila Vladimira: Primao je novac za... ODVRATNO! ZADATAK! Mene je zaveo i ostavio - SVE JE BILA LAŽ!

Ona je ostala šokirana prvenstveno zbog načina na koji je to uradio, a potom se u razgovoru sa Ognjenom Amidžićem požalila kako joj je teško i da se kaje što je stupila u vezu sa nekim u rijalitiju.

STARLETA TVRDI DA JE TOŠIĆ POKUŠAVAO DA JE ODVUČE U KREVET! Stanija: Karleušin Duško me muvao! I Viktor Troicki mi često slao poruke, glup je kao teletabis!

Ona je tom prilikom izjavila kako je grize savest i zbog njene porodice koja je sigurno u velikom stresu zbog ovoga, a posumnjala je i da je Vladimir primio novac od produkcije da je zavede, a potom ostavi, zbog čega se osetila izigrano.

(VIDEO) PREPUSTILA SE NISKIM STRASTIMA! Snežana završila u sendviču sa Lazarom i Vladom, a onda je Jeremić POLJUBIO U USTA!

Danas je u razgovoru sa Pavlom Jovanovićem, dok je u toku bila žurka povodom rođendana Ljube Pantović, ponovo pokrenula tu temu.

- Ja ne mogu da verujem šta sam sebi dozvolila, da me ponovo izigra neko u rijalitiju. Ej, šta mi je bilo da budem sa njim. Alo, dečko ima Instagram, pući se tamo, slika trbušnjake, p*derluk bre - izjavila je ogorčena.

POSLE POVRATKA U ZADRUGU, NADEŽDA NA LEKOVIMA! Njena majka otkrila PLAN: Mora da izdrži, a za Mikija spremila POSEBNU TAKTIKU!

 

(VIDEO) TEORIJA ZAVERE U ZADRUZI?! Miki između Suzane i Nadežde - KOJI ĆE MI KU*AC ON?! Pale teške reči! NOŽ U LEĐA!

Tagovi: