05.03.2019.

17:37

Foto:

Džet set

(VIDEO) LUPIĆU TI TAKVU ŠAMARČINU DA ĆE... Miljana drhtala od straha, MINA VRBAŠKI KRENULA DA SE FIZIČKI OBRAČUNA SA NJOM!

Kada je jedna grupa donela namirnice u pab došlo je do svađe između Miljane Kulić i Mine Vrbaški koja je želela prvo njenoj grupi da raspodeli proizvode, a Miljani na kraju šta ostane, čemu se ona usprotivila. 

Mina se unela Miljani u lice, a kako su se i jedna i druga busale, Vrbaški se saplela o njene noge. Zamalo je došlo do fizičkog okršaja, ali se obezbeđenje brzinom munje našlo u pabu, te nije došlo do većeg sukoba. 

- Lupiću ti šamarčinu, prvo se deli grupni spisak, a onda dobija ono što je ostalo jer je dala naknadno spisak. Pop*šiš mi k*rac - vikala je Mina na Miljanu koja se uplašila da neće dobiti sve ono što je poručila.

- 10.000 dinara ste mi manje dali. Sve sam kupio sa spiska. Da li je realno? Strpali ste te pare u džep. Potresao sam se mnogo - vikao je Milan.

Milan je objasnio da Miljani treba najpre da se daju namirnice, jer je ona dala sav potreban novac, a grupa za koju je kupovao je dala 10.000 dinara manje. Mina je zahtevala grupni spisak kako bi videla kome pripada koliko.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Tagovi: