26.03.2019.

08:51

Foto:

Džet set

(VIDEO) MIKI SE VRATIO U ZADRUGU! Uleteo, počeo da viče i pakuje stvari!

Nervozan zbog raskida sa Suzanom Perović, on se obratio direktno vlasniku "Pinka" Željku Mitroviću i poručio mu da napušta rijaliti.

- Izvini Željko, molim te, ali ja ne mogu više. Izlazim i ne mogu ovo više da podnesem - rekao je Miki, a nakon toga se izgubio iza vrata Bele kuće i posle ga nije bilo za stolom u toku pregleda.

Čak i sami zadrugari su pomislili da je Đuričić odlučio svojevoljno da napusti Zadrugu.

- Mikija nema! Baš je lud...

- Ne brini ti za Mikija! Otišao da uzme malo cigara, da dobije neki "snikers"... Pusti me tih fora! - odgovorio je Lepi Mića.

Ubrzo se Đuričić zaista i vratio kako je prognozirao pevač. Uleteo je kao furija u spavaću sobu i vikao na sav glas, tražeći odgovor na pitanja zašto nema dovoljno platičnih džakova za sve i ko je uzeo više nego što mu je pripadalo.

Međutim, izgleda da ga ideja o napuštanju "Zadruge 2" ne napušta u potpunosti jer je spakovao najvažnije stvari da mu ne ostanu na imanju.

- Popakovao sam sve dresove da mi ne ostanu ako odem odavde. Sve što može da se stavi na leđa i da se pobegne i preskoči s tim kad mi dozlogrdi. Šta vičete dva meseca je do kraja - tri je! Šta 15 dana juna, ima do 28. traje kako je rekla Marija Kulić. Mene čeka posao kada izađem odavde, da pravim emisiju o kuvanju, a bio sam spreman iz ubeđenja da izađem. A ovi kukaju za 200-300 dinara - ispričao je Đuričić ispred rehaba u razgovoru sa Borom Santanom i Banetom Čolakom, a potom spomenuo da je danas rođendan Lepog Miće.

Tagovi: