05.04.2019.

10:01

Foto:

Džet set

(VIDEO) ŠTA HOĆEŠ OD NJEGA, VOLI DRUGU ŽENU! Aleksandra otkrila kroz šta je prolazila mesecima zbog Davida i Ane, on joj BEZ MILOSTI odgovorio!

Naime, Marija Kulić je želela da zna zašto Aleksandra Subotić nije raskinula sa Davidom Dragojevićem, iako je videla da on flertuje sa Lunom Đogani i Anom Korać, pa i to šta bi je više zabolelo, da je prevario sa Lunom ili sa Anom.

 - Nadala sam se, verovala sam u ono što smo imali. Što se tiče Lune, ona mi je bila najbliža drugarica ovde i više bi me povredio da me je prevario sa njom -  izjavila je Subotićeva, i nastavila priču optužujući Mikija Đuričića i Lepog Miću da nju krive za Davidovu prevaru:

 - Ti si kriva što se vaša veza raspala, ali nisi kriva što te je prevario. Šta hoćeš dalje od njega, voli drugu ženu, tebe svi podržavaju -  rekao je Miki Aleksandri.

David je pokušao da opravda sebe i svoj postupak, pa je rekao da je odlučio da uradi nešto što će ga usrećiti, a Aleksandra je imala i za njega odgovor, ali i za zadrugare koji su ga podržali:

 - Drago mi je da si srećan, Davide! Ne pravite od mene debila što se raspravljam sa njim, ja sam trpela tri meseca pakla zbog njih-  žalila se Aleksandra.

 - Ja sam rekao da je ne volim i da želim da raskinem sa njom -  pravdao se Dragojević.

Tagovi: