03.06.2019.

22:56

Foto:

Džet set

KONTROVERZNE NIŠLIJKE OSTALE BEZ NOVCA, PA OROBILE TELEVIZIJU! Kulićke zbog tuče izgubile 220.000 evra! A još i pokrale Pink kada su izbačene iz "Zadruge"!

Kulićke ostaju bez 220.000 evra zbog toga što je Miljana u subotu u "Zadruzi" mikrofonom razbila glavu Jovani Tomić Matoroj! Nakon ovog incidenta produkcija Pinka automatski ju je diskvalifikovala, tako da neće dobiti ni dinara honorara za učešće u drugoj sezoni najgledanijeg rijalitija.

Mikrofon u glavu

Uzimale sve redom

Miljana i Marija su čak ukrale posteljinu na kojoj je spavao mali Željko iz apartmana

Ista sudbina čeka i Miljaninu majku Mariju, koja je prekršila ugovor i napustila šou-program, pa sada obe moraju da plate penale "ružičastoj televiziji" - po 50.000 evra.

- Miljana je do subote za učešće u "Zadruzi" zaradila 82.500 evra jer joj nedeljni honorar iznosio 2.500. Kada je u toku žurke Matoru udarila mikrofonom u glavu, produkcija Pinka odlučila je da je izbaci iz rijalitija, oduzme joj sav dosadašnji honorar, ali i po ugovoru naplati penale 50.000 evra - priča naš izvor sa televizije Pink i dodaje da je njena majka Marija svojom krivicom dodatno pogoršala situaciju: 

Informer

Miljana: Zola, ubiću i tebe i tvoju majku

Miljana je dan pre diskvalifikacije iz "Zadruge" uputila jezive pretnje smrću bivšem vereniku Lazaru Čoliću Zoli! Ona mu je izrekla strašne stvari, misleći da kamere neće snimiti.
- Biće ti kičma polomljena. Kunem ti se u Željka, dabogda ga sahranila ako tako ne bude. Ne budeš li spremio novac koji si mi dužan, 9.500 evra, mrtav si! Sve će ti biti zapaljeno. Ne znaš s kim imaš posla. Momak moje sestre Tijane je ubio dečka zbog nje. Šta mu je problem da ubije još jednog, boli ga dupe. Biće ti ubijena i majka! - govorila je Kulićeva Zoli na uvo.

- Marija je mogla da ostane u rijalitiju jer nije napravila nikakav prestup. Ali ona je odlučila da stane na ćerkinu stranu i krene sa njom iz rijalitija, tako da će iste mere biti preduzete i protiv nje. Izgubiće sav zarađeni honorar, koji iznosi oko 35.000 evra, i moraće Pinku da isplati još 50.000 za kršenje ugovora.

Kako ističe naš sagovornik, prilikom odlaska iz Šimanovaca Marija i Miljana odnele su neke stvari koje su u vlasništvu "ružičaste televizije".

- Iz prostorije u kojoj je boravio mali Željko pokupile su bukvalno sve, čak i bebinu posteljinu, koja nije bila njihova. Odnele su još neke stvari i sitnice iz apartmana - otkriva naš izvor.

Računi vise na kapiji

100.000 

evra Miljana i Marija moraju Pinku da plate penale

Iz želje da čujemo kako u porodici Kulić podnose ove velike finansijske gubitke, pozvali smo ih, ali do zaključenja ovog broja niko nije želeo da razgovara sa nama. Uputili smo se do njihove kuće u Nišu, a tamo nas je dočekala zaključana kapija i neplaćeni računi za struju, koji su bili zakačeni za ogradu.

Tagovi: