15.06.2019.

10:54

Foto:

Džet set

(VIDEO) MIKIJU JE POTREBNA OZBILJNA STRUČNA POMOĆ! Suzani je pozlilo, IZNELI SU JE NAPOLJE, a onda je PROMENILA STAV!

Naime Suzani je posle nominacija pozlilo, bog čega su je zadrugari izneli iz kuće u dvorište gde su joj davali vodu, ali je ona nakon svega odbila lekarsku pomoć. Međutim, kasnije je u razgovoru sa jednom zadrugarkom rekla:

- Ne smem da budem idiot i krenet prema ljudima koji su glasali i koji žele da ja ostanem ovde. Zbog njih koji su odvajali od svojih usta da bi glasali za mene. Da su hteli da idem kući, glasali bi tako.

A post shared by Zadruga (@zadruga) on Jun 14, 2019 at 3:34pm PDT

- Ne znam da li više neću da plačem, to ne znam, ali znam da neću više onako - rekla je Suzana dok je sedela u dvorištu Imaginarijuma.

Kasnije je Suzana Perović u razgovoru sa Markom priznala da misli da Mikiju kao i svim osobama koji su spremni da urade tako nešto što je on uradio treba stručna pomoć.

- Imam dve opcije da budem skroz dole ili da se izdignem - rekla je Suzana Marku na šta joj je on odgovorio:

A post shared by Zadruga (@zadruga) on Jun 14, 2019 at 12:50pm PDT

- Znam da ti je preteško, ali moraš da se izdigneš.

- Ne možeš ni da zamisliš koliko mi je teško. Probaću da glumim. Samo mi se vraća... Tu sam gde sam, gde god krenem tu mi je... Iste su mi slike i boje, sve mi je ovde isto. Mislim da sam i dalje jaka i da ću to izgurati - rekla je u razgovoru sa Markom Suzana koja je priznala da sada želi najviše da bude sama, kao i da ostali zadrugari ne pričaju i ne pitaju mnogo o nemilom događaju.

- Samo da se još malo oporavim. Vratiću se onoliko koliko treba, ne može preko noći da prestane da me boli to. Najstrašnije osuđujem postupak koji se dogodio Nadeždi i meni. Smatram da savko treba da snosi posledice za to što je uradio i da je tom čoveku potrebna ozbiljna stručna pomoć. Nemam dugme da preko noći to prođem. Emocije su mi pomešane. Ja nikoga nikada nisam mrzela. Treba mi vreme. Non stop mi je konfuzija u glavi. Sve mislim kao da sanjam. Ne znam da objasnim kako se osećam - govorila je Suzana još uvek u neverici od toga šta je snašlo tokom boravka u rijalitiju "Zadruga 2".

Tagovi: