30.06.2019.

08:22

Foto:

Džet set

(VIDEO) OVO SU FINALISTI "ZADRUGE 2"! Veliki šef poslao pismo, ukućani vrištali od sreće!

- Dragi zadrugari, pre 295 dana se uselilo vas 52, od tog dana do danas više od 80 zadrugara je učestvovao u ovom takmičenju, a sada skoro 10 meseci kasnije, 7 dana pred kraj ovog srerijala ima vas 25. Činjenica da ste sada u ,,Zadruzi" i da ste prisutni dok se čita ovo pismo, govori o tome da ste postigli veliki usph. Želimo da vam čestitamo od srca i da vam kažemo da smo ponosni na vas 25. A sada ostaje da kažemo i zvanično obavestimo da da ste postali finalisti drugog serijala ,,Zadruge". Sa ponosom vas obaveštavamo da su od ovog trenutka otvorene linije za glasanje, i sada je sve na njima i ko će sledeće subote izaći kao pobednik ,,Zadruge", pozdrav Veliki šef - pisalo je u pismu.

Informer

Dakle u finale su ušli svi učesici koji su trenutno u Zadruzi, a poslednja izbačena je Dorotea Jovanović, koja je izgubila u duelu protiv Brendona.

Informer

Ko ima najmanju podršku publike saznajemo svake nedelje kada je u rijalitiju "Zadruga" vreme za izbacivanje. Ali ko je najveći favorit za pobedu i ko ima najveći vetar u leđa od strane fanova - ostaje nepoznanica.

Tagovi: