06.08.2019.

23:00

Foto:

Džet set

(FOTO) SORAJA I NA MORU UČI PSIHOLOGIJU I FILOZOFIJU! Starleta se hvali kako čita u crnoj gori

Atraktivna starleta je na društvenim mrežama pokazala kako na moru čita dela iz samopomoći, moderne psihologije, ali i ona koje se bave istočnjačkom filozofijom.

Ona je nedavno ponovo bila zvezda stranih tabloida, kad je "lamborginijem" vrednim 300.000 evra uletela u bazen u Kanu. Tada ju je britanski "Dejli mejl" predstavio kao bivšu Nejmarovu devojku, ali i studentkinju psihologije Filozofskog fakulteta u Beogradu, pa je Soraja brže-bolje požurila da to opravda. Ona je naručila knjige motivacione autorke Lujze Hej, ali i roman o samopomoći dr Vej Dajer "Magija života", kao i "Bušido - kodeks samuraja" iz oblasti istočnjačke filozofije i druga slična dela.

Informer

Prema njenim rečima, ona je 2013. godine, kad je ušla u rijaliti "Veliki brat", bila studentkinja psihologije sa prosečnom ocenom devet. Kasnije je zapustila učenje, ali, kako je kazala, planira da jednog dana diplomira. Ipak, njoj je za sada zabranjen ulazak u Srbiju, pa je pitanje kada će moći da studije privede kraju!

Posle čitanja otišla u provod

Samo nekoliko sati pošto se na Instagramu pohvalila kako čita, Soraja je završila u ludom provodu u budvanskoj diskoteci. Uz polugole drugarice i litre alkohola, Vučelićeva je lumpovala do zore.

Tagovi: