29.08.2019.

18:15

Foto:

Džet set

(FOTO) BOJAN TOMOVIĆ ISPROVOCIRAO JANJUŠA! Učesnik Zadruge 3 ga SAHRANIO ZA SVA VREMENA! Pogledajte ŠOKANTNU PREPISKU koja je isplivala!

Nekada popularni pevač Bojan Tomović već nedeljama unazad na sve načine pokušava da dospe u žižu interesovanja medija, za šta ne bira sredstva, a njegov "oprobani recept" za privlačenje pažnje jeste blaćenje bivših i budućih učesnika rijalitija "Zadruga", što je i ovaj put bio slučaj. Posle navodne afere sa Miljanom Kulić, kao i njenom majkom Marijom, Bojan se javno prepucavao sa svojim zemljakom Vladimirom Tomovićem, a sada i sa Markom Janjuševićem Janjušem, kojeg će publika TV Pink od 6. septembra gledati u novoj, trećoj sezoni "Zadruge".

Informer

Bojan je, naime, istakao da "ni za kakve pare ne planira da uđe u "Zadrugu" i spusti se na nivo pojedinih učesnika", uprkos tome što je mesecima žarko želeo da se domogne producenata "Zadruge" i sebi obezbedi učešće u najspektakularnijem rijalitiju na ovim prostorima. Tom prilikom pomenuo je, između ostalih, i Janjuša, koji mu nije ostao dužan, temu je kratko i jasno poručio:"Ovaj nervni bolesnik nek mi popuši".

To je navelo Bojana da mu se direktno obrati putem Instagrama, a onda je usledila žestoka rasprava propraćena prozivkama, uvredama i ozbiljnim pretnjama.

Informer

Njihovu prepisku u celosti pročitajte u nastavku:

Informer

Informer

Informer

Informer

Informer

Informer

Informer

Informer

Informer

BONUS VIDEO:

Tagovi: