04.09.2019.

10:56

Foto:

Džet set

(FOTO) MUŠKARCIMA NEĆE BITI DOBRO! Seks bomba ulazi u "Zadrugu 3"! Ovo je otkrila pred početak rijalitija!

Među stanovnicima luksuznog rijaliti grada u Šimanovcima, naći će se i Nataša Radan, koja je pred sam ulazak u "Zadrugu 3" otkrila čega se najviše plaši.

- Ne strahujem apsolutno ni od čega. Plaši me samo početak, jer mi je potrebno malo vremena, par dana da se opustim i uklopim - priznaje Nataša.

Nataša je otkrila i da će joj najteže pasti to što neće moći da koristi mobilni telefon, pa su mnogi pomislili da ona u svom telefonu ima eksplicitne fotografije koje bi mogle da je kompromituju.

- Eh sad... Taj telefon (smeh)... Možda i postoji nešto što bi vam bilo zanimljivo, ali nećemo valjda iznositi u javnost prvog dana (smeh)... Meni je teško zbog društvenih mreža. Telefon mi je bukvalno dvadeset i četiri sata u ruci - kaže nova zadrugarka.

Po medijima se pisalo i da Nataši novac duguje Slobodan Batjarević Cobe, a ona je u ovom razgovoru otkrila i da li je uspela da naplati novac koji joj pevač duguje.

Објава коју дели Nataša Radan (@natasa.rr) дана 3. Јун 2019. у 9:44 PDT

- Nisam uspela ništa da naplatim, niti sam mu taj novac, nakon svega, tražila... Odustala sam prošle godine od toga, tako da nema potrebe razgovarati o tome. Spot koji sam snimila za njega je katastrofa... - govori Nataša.

Radanova je na pitanje o tome da li je bliska sa nekim sa domaće estrade uzvratila sa osmehom i negirala bilo kakve veze sa srpskim zvezdama, a zatim je pričala o svom odnosu sa porodicom.

- Otac mi je preminuo kada sam imala tri godine... Sa majkom se povremeno čujem, nismo baš u sjajnim odnosima... Mislim da je ovako najbolje... Nikada nismo pričale o svemu, nije mi mnogo bila posvećena... Jednostavno, najbolje je ovako kao što je sada - priča Nataša.

Nataša je za kraj rekla da pobednice prve i druge sezone "Zadruge", Kristinu Kiju Kockar i Lunu Đogani, lično ne poznaje, ali je istakla da joj je tokom drugog serijala favorit bila Đoganijeva.

Bonus video: 

Tagovi: