12.09.2019.

23:24

Foto:

Džet set

(VIDEO) JAVNO SE IZVINIO ANABELI I KIJINOJ MAJCI! Osman Karić šokirao publiku svojom izjavom!

U emisiji je pušten snimak sa žurke koja je pre nekoliko dana održana u luksuznom gradu, na kom su Miljana Kulić i Stefan prisno plesali, pa je Karićev otac dao svoj komentar na sve.

Informer

(VIDEO) ON JE POD*UZNA MUVA GAGIJA ĐOGANIJA! Miljana Kulić žestoko oplela po zadrugarima

 

- Stefan je to što jeste, on se neće pokazati bolje, osim ako ne padne neki s*ks, inače on je takav. Ja kad kod kuće sedim osećam se kao Žika Pavlović, on jeste ženskaroš. Kičma me zaboli koliko ja ustajem i upoznajem se sa njegovim devojkama. Dešava se da isprati jednu, pa posle sat i po dolazi druga, odvodi je gore, ja pričam iskreno, sad ne znam šta rade, nisam držao sveću, možda igraju šah - rekao je karić i otkrio: 

Informer

- On je bio sa Jelenom Pešić, vozio je moj auto često za Smederovo, pa su mi stizale kazne, znam da je on bio s njom, ali mislim da su sada drugovi i da neće biti ništa. Ivana Šopić i Iva su mi baš za njega. Mislim da je Šopićka vrh, mislim da će i Sašku i Miću da spusti. Mislim da je ona otkriće, ja kao rijaliti stručnjak mogu da kažem da je jako dobro - naveo je Karić.

Osman je iskoristio ovu priliku i da uputi izvinjenje majkama bivših zadrugara koje je u prethodnim sezonama često komentarisao.

- Ja se izvinjavam i Kijinoj majci i Luninoj, Aninoj i Davidovoj, moja je dužnost da se izvinim jer sam tek sad doživeo ono što su oni - završio je Karić.

Tagovi: