17.09.2019.

16:14

Foto:

Džet set

PRETUČENA TARA SIMOV! Prebio je muškarac od koga je nabavljala kanabis!

Tarin poznanik E. H. otkriva da je crnka nekoliko meseci pred ulazak na imanje u Šimanovcima doživela neprijatnu situaciju kada ju je muškarac od koga je navodno nabavljala kanabis pretukao, jer je njegovo ime pomenula ljudima kojima nije trebalo.
 

Muškarac sa kojim se Simovljeva sastajala i od kog je navodno kupovala marihuanu saznao je šta je Tara uradila, pa ju je u mraku nekoliko puta krvnički udario i ostavio je u modricama.

- Tara je poznata po beogradskim klubovima, jer je tip devojke koji voli da izlazi. Ima bitne informacije kada su starlete u pitanju i upoznata je sa time ko se bavi nezakonitim radnjama, a ko prostitucijom.

- Ona je više od osam meseci navodno nabavljala marihuanu od čoveka sa kojim su je povezali zajednički prijatelji. Imali su odličnu saradnju, a Tara je sve držala u tajnosti, ali sve se izjalovilo.

- Prilikom jednog izlaska ona je ljudima koje nije dobro poznavala pomenula imenom i prezimenom čoveka i upala u problem. Do njega je došla priča da je Tara pomenula njegovo ime, ali o tome ni s kim nije polemisao, jer je hteo sa njom da se sastane. 

- Tara je pozvala muškarca koji joj je navodno dostavljao marihuanu, a kad su se našli, s obzirom na to da je bio mrak, on ju je zamolio da sednu na klupu ispod obližnjeg drveta da je nešto krišom pita. Tada joj je rekao: "Kome si pričala da ja prodajem drogu, ali mi iskreno odgovori?" Tara je objasnila da nema pojma otkud mu takva ideja, pa je rekla da ga nikada ne bi izdala.

- On ju je tada udario u stomak pesnicom, a potom i dva puta u glavu što je jače mogao, a kad je počela da stenje, rekao je: "Nemoj još jednom da si mi ime spomenula. To je sve što imam da ti kažem", pa je onda brzim hodom otišao - rekao je sagovornik.

Simovljeva se posle toga pravdala da je pijana pala i tako zadobila modrice, iako je njena priča svima bila sumnjiva.

Tagovi: