17.10.2019.

10:54

Foto:

Džet set

IDEM KOD SLOBE DA NAPRAVIM MASAKR! Isplivala Kijina ŠOK poruka - on je znao SVE! "Sreća da je bio SAM, inače..."

Pobednica "Zadruge 1" Kija Kockar upala je juče ujutro u stan bišeg muža Slobe Radanovića i nasrnula na njega nožem, a zatim pokušala da se ubije! Novopečena pevačica je poludela kad je saznala da se pevač u utorak na jednom događaju sreo sa nekadašnjom ljubavnicom Lunom Đogani, pa je rešila da se u sitne sate obračuna s njim.

Kija je pijana u pet ujutru banula kod Radanovića i započela svađu i tuču, a zatim pokušala da ubode sebe nožem u stomak, zbog čega je Sloba pozvao policiju! Zbog pokušaja samoubistva reagovala je i Hitna pomoć, pa je ubrzo potom Kockareva odvedena u duševnu bolnicu "Laza Lazarević", a zatim i na trežnjenje u policijsku stanicu.

Informer

 

Menadžer Leka: Kija mi je najavila masakr


Zajednički menadžer bivših supružnika Goran Lekić Leka kaže da je Kija unapred najavila masakr!

- Stigla mi je prekjuče poruka od Kije da treba da se vidimo, a ja sam joj odgovorio da ne mogu. Ona mi je napisala: "Ja sada idem kod Slobe i napraviću tamo masakr." Napisao sam joj: "Udri", jer sam mislio da se šali. Dobro je da u stanu nije bila ona njegova nova devojka, Kija je mogla oboje da ih iskasapi - priča Leka.

- Kija je u utorak popodne srela Slobu na promociji jedne knjige, a on joj se nije ni javio, pa se iznervirala. Posle toga je Radanović otišao na žurku dnevnih novina "Alo", gde se zatekla i njegova bivša ljubavnica Luna Đogani sa dečkom Markom Miljkovićem.

(FOTO) KIJA JE PRVO DEMANTOVALA NAPAD NA SLOBU, A SADA SE PONOVO OGLASILA! Ipak je spomenula dolazak u stan u PET UJUTRU! IZAZVALA NEVIĐEN HAOS!

EKSKLUZIVNI SNIMCI - ovde se odigrao ceo SKANDAL sa Kijom! Sloba nas je pustio u sobu i OTKRIO... Neuredan krevet, haos

- Kada je Kija saznala da su se sreli, odlepila je, pa je izašla sa društvom da popije koju i malo se smiri. Međutim, đavo joj nije dao mira, pa se oko pola pet ujutru uputila u Slobin stan na Novom Beogradu. Čim je ušla, počeli su žestoko da se svađaju. Krenula je da ga udara, a on ju je grubo odgurnuo. Pitala ga je da li je voli, a kad je odgovorio da "ne zna", uzela je kuhinjski nož i njim nasrnula na bivšeg muža. Ogrebala ga je i nanela mu lakše povrede, a zatim je okrenula nož ka sebi i pokušala da se ubode u stomak - otkriva izvor Informera.

Prema njegovim rečima, Radanović je odmah pozvao policiju i rekao da ga bivša supruga maltretira.

- Nož je bio tup, pa se Kija nije ozbiljnije povredila. Ipak, zbog pokušaja da naudi sebi i bivšem mužu, odmah je prevezena u bolnica "Laza Lazarević". Kad je odatle puštena, odvedena je u policiju, gde je i zadržana na trežnjenju. Puštena je kući posle nekoliko sati - priča naš izvor i dodaje:

- Sve je sada u rukama tužilaštva. Iako su bivši supružnici, ovo delo će najverovatnije biti tretirano kao nasilje u porodici. Oboma su im konstatovane lakše telesne povrede. Sloba je sav izgreban, dok Kija ima masnice po telu, a žalila se i na bol u butini.

Informer

 

Dok je Kockareva juče negirala da je došlo do bilo kakvog incidenta sa Slobom, Radanović nam je potvrdio da je imao okršaj sa bivšom ženom.

- Tačno je da je došlo do incidenta, ali ja nikoga nisam tukao. Posvađali smo se... Ona je imala emotivnu krizu. Neću je krivično goniti - kazao je pevač.

Tagovi: