23.10.2019.

15:37

Foto:

Džet set

U NEVERICI! Oglasila se Jasna Šekarić nakon što je gledala kako njena ćerka RUČNO ZADOVOLJAVA Radeta Lazića - evo šta je rekla!

Prošle subote u "Zadrugu" se, pored prošlogodišnje učesnice Maje Marinković, uselila i dvadesetjednogodišnja Lea Šekarić, ćerka naše slavne sportiskinje i reprezentativke Srbije u streljaštvu Jasne Šekarić.

PAO PRVI SE*S?! VRELA AKCIJA ćerke Jasne Šekarić i najvećeg zavodnik "Zadruge"! Prevarila dečka - skinuo joj gaće, pa... (VIDEO)

U prvi mah je pobrala sve simpatije kako gledalaca, tako i zadrugara, a već trećeg dana pred milionima gledalaca prevarila je svog dečka sa Radetom Lazićem i šokirala celu naciju (snimak pogledajte ovde).

Naime, iako je u studiju pre ulaska priznala da ima dečka u kog je zaljubljena, brzo ga je zaboravila i upustila se u romansu s bivšim manekenom s kojim se prvo sočno ljubila, a potom završila u njegovom krevetu gde ga je naočigled pedesetak cimera u spavaćoj sobi ručno zadovoljila!

MILJANI POZLILO - SAMO SE SRUŠILA! Posle svađe sa Zolom usledio HAOS! Svi se okupili oko nje (VIDEO)

Lea i Rade prekrili su se jorganom, a onda su pali i poljupci, koje je zabeležila kamera. Tu se nisu zaustavili, te je zadrugar skinuo gaće, a onda je mlada streljašica počela da ga zadovoljava.

Informer

Instagram printscreen/lea.sekaric

 

Njena majka nije želela da komentariše scenu od sinoć.

- Neću davati nikakve izjave o njenom boravku u kući - bilo je sve što je želela da kaže Leina majka.

Najnovija dešavanja iz "Zadruge" možete pratiti klikom OVDE.

Tagovi: