30.10.2019.

14:46

Foto:

Džet set

STIGLO PISMO PRODUKCIJE - posle POKRIVANJA KAMERE, lomljenja vrata... Veliki šef se obratio ukućanima - evo šta je SAOPŠTIO!

Sinoćna žurka u "Zadruzi" bila je više nego burna.

PREKRŠILI GLAVNO PRAVILO! Prekrili kamere i uradili OVO - sve se čulo! Šaputali, a onda se prepustili divljoj AKCIJI (VIDEO)

RAZBIJA VRATA, PROVALJUJE U PRODUKCIJU! Doživela NERVNI SLOM - smesta želi da napusti rijaliti! Za sve je kriv Tomović! (VIDEO)

Iva Grgurić i Stefan Karić imali su prvi seks, Vladimir Tomović završio je u krevetu sa Ivanom Krunić, zbog čega je Mina Vrbaški poludela i pokušala nasilno da napusti rijaliti. Tara Simov zadržala se u kupatilu sa omiljenom osobom Matejom Matijevićem, a kako nije želela da gledaoci vide šta njih dvoje rade, prekrila je kameru bademantilom i time prekršila glavno pravilo šoua.

Informer

Verni pratioci rijalitija u fan grupama komentarisalu su da bi Tara i Mateja trebalo da budu kažnjeni, međutim, Veliki šef se očigledno ne slaže sa tim.

LUNA PODELILA LEPE VESTI! Otišla sa Markom u grad ljubavi, pa objavila - čista ljubav i SREĆA! Pokazala ruku, a PRSTEN...?! (FOTO)

Prvo pismo produkcije nakon žurke stiglo je maločas u Belu kuću, a u njemu nije bilo ni reči o kaznama, već su ih opomenuli da treba da saopšte parove i numere koje će izvoditi na predstojećoj "Zadrugoviziji".

- Dragi zadrugari, budući da su neke grupe za predstojeću "Zadrugoviziju" nedefinisane, morate tačno da odredite svoje grupe. Napominjemo još jednom da je zadatak ove "Zadrugovizije" pesme za sva vremena i da ne možete da pevate mikseve nekoliko pesama, već samo jednu - pročitala je Tara Simov pismo Velikog šefa.

Tagovi: