20.11.2019.

14:00

Foto:

Džet set

VELIKI POVRATAK - ulazi u Zadrugu! Obožavali ste je u DRUGOJ sezoni - prošla je pakao, sada ulazi sa NOVIM DEČKOM

Dragana Mitar i njen oženjeni dečko Edo Setić ulaze u "Zadrugu", saznaje Informer.

STANIJA OČAJNA JER NE MOŽE DA ZATRUDNI? Starleta se molila pod Ostrogom za bebu, a od monaha je UZELA OVO!

Bivša "modelsica" nedavno se razvela od Siniše Dragutinovića i vratila svom ljubavniku iz Novog Pazara, koji je tokom prošle sezone rijalitija dobio nadimak Gospodin Torta jer joj je poslao tu poslasticu u Šimanovce.

Informer

Dragana i Edo su rešili da se više ne kriju! On se u ponedeljak pojavio na proslavi petog rođendana Draganinog sina Joce, a u rijalitiju će otkriti sve tajne svoje turbulentne veze.

ZOLA UDARIO MILJANU! Kulićevoj POZLILO - zbog ovoga DISKVALIFIKACIJA?! Neka me IZBACE! Žestok obračun bivših ljubavnika (VIDEO)

- Dragana se užurbano sprema za ulazak u "Zadrugu". Ona će se ovih dana priključiti takmičarima, dok će Edo ući desetak dana posle nje. Rekla mi je da planiraju da pred kamerama otkriju baš sve - kako su se upoznali i zavoleli, kako je ona varala Sinišu sa bivšim učesnikom "Zadruge" Pavlom Jovanovićem, a zatim i njega sa Edom - kaže izvor blizak produkciji.

Informer

On podseća da je bivša "modelsica" tokom druge sezone "Zadruge" često pominjala misterioznog Novopazarca:

PRETI MU DA OSTANE INVALID?! Stefanu Kariću ugroženo zdravlje - u JEZIVIM bolovima, mora da preduzme hitne mere?!

- Pričala je o njemu više nego o mužu Siniši, s kojim je tada još bila u braku. Govorila je da je on njena najveća ljubav i bolna tačka. Znam da je pozvala Eda čim je izašla iz rijalitija, da mu se zahvali na torti i poklonima. Rekla mi je da je on jedva dočekao da razgovara sa njom, ali i da je vidi, pa je dotrčao u Beograd. Shvatili su da se vole i pomirili su se. U poslednje vreme su nerazdvojni, a Edo se prema Draganinom sinu ponaša kao da mu je otac, što je pokazao i na rođendanu.

Informer

Prema rečima izvora, Edo je zbog atraktivne brinete rešio da okonča brak sa ženom s kojom ima četvoro dece.

- Njegova supruga je putem rijalitija saznala da je muž vara! Posle nekoliko meseci burnih svađa, priznao joj je da voli Draganu. Ipak, i dalje su u braku, ali će ga verovatno uskoro okončati - priča naš sagovornik.

(VIDEO) MILJANA SE SKINULA U TANGE, PA POČELA DA VRTI GUZOM! Zola je molio da to ne radi!

Dragana je za Informer nagovestila da ćemo ovaj par uskoro gledati na Pinku.

- Svašta spremamo, strpite se. Biće zanimljivo, ali neka to bude iznenađenje. Edo i ja smo zajedno, uživamo i lepo nam je - rekla je Mitrova.
 

Tagovi: