01.12.2019.

08:00

Foto:

Džet set

NEĆE MU OPROSTITI! Ermina priznala da je mnogo ljubomorna: Očerupaću Krunićku, diskvalifikovaće me, eto toliko sam BESNA! (VIDEO)

- On meni kaže sve, ustaje Ivana Krunić koja kaže da je rekla da je imala razgovor sa Banetom. Posle toga mu kažem da me je slagao, nije mi sve rekao. Urnebes sam napravila. On mene smiruje, onda legnem, zaspim. Dođe Natalija donese mi supu, pitam: "Gde je Bane?", ona kaže: "Nema ga". Ja sam samo otvorila vrata spustila tanjir, nikad toliko nisam poludela. Danas je za mnom došao, ja sam mu rekla da je završio za mene, svašta sam mu rekla. Hteo je da mi objasni. Ja opet da ga vidim sa priča sa Ivanom Krunić, to je strašno. Onda sam rekla dosta ponižavanja sa njihove strane - rekla je Ermina i dodala:

ZNALA SAM DA JE GAGI ZALJUBLJEN U MENE! Ermina se osvrnula na odnos sa Đoganijem, pa otkrila detalje o TRUDNOĆI! (VIDEO)

- Poslao mi je preko Zole kafu, nisam htela. Kada je Gagi rekao one laži večeras, Bane je nestao! Prvi put sam precizno slušala pitanja. Ja sam toliko ponižena, znaš šta to znači za mene? Ja sam mu rekla da sam jako ljubomorna, diskvalifikovaće me ako počupam Ivanu Krunić - rekla je Ermina.

DOKTOR NESTOROVIĆ SAVETUJE RODITELJE: Izbegavajte ANTIBIOTIKE, izbacite MOBILNE TELEFONE, vodite decu NAPOLJE!

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta>

Tagovi: