10.12.2019.

17:36

Foto:

Džet set

OVAJ VIDEO JE VIŠE PUTA BRISAN SA INTERNETA, proverite zašto! Dragana i Edo uhvaćeni u "čudnom razgovoru"! KAMERE SNIMILE NJIHOVO ŠAPUTANJE!

On joj objašnjava kako je njega narod opravdao, a to je zaključio po pitanjima gledalaca, a da ona mora da ostane u priči i tako sebe opravda, a ne da bude sa Vladimirom Tomovićem, jer se preko njega, kako on kaže, ne može opravdati.

Gledalac koji je postavio ovaj klip se potrudio, pa i titlovao snimak, kako bi sve bilo jasnije, jer par isključivo komunicira šaputanjem.

LUNA NAPUSTILA SRBIJU! Nakon što ju je Marko OTPRATIO sa Instagrama, na njenom storiju osvanulo OVO! Raskinuli definitivno?! (FOTO)

- Ne možeš nikako da se opravdaš preko njega, mene je narod opravdao, čula si pitanja, menjaš priču veka za sr*nje - rekao joj je on.

A onda ju je i posavetovao kako da prekine sa Tomovićem.

- Jedino tvoje opravdanje greške je: "Izvini, Vladimire, zanela sam se, pogrešila sam, ja ovog čoveka volim (misleći na sebe) i nastavljam sa njim", to je jedina priča koja može - zaključio je on.

UĆI ĆU U ZADRUGU DA JE IZJ**EM I ŠUTNEM! Iz Parova prelazi u Belu kuću sa TAKTIKOM! Dve bivše su mu UNUTRA, a bacio oko na NJU

- Znam, znam - odgovorila mu je zadrugarka.

- Sve ostalo te ne pere - rekao joj je on.

Tagovi: