Autor: Informer.rs

18.12.2019.

10:26

Foto:

Džet set

NEMA ŠANSE DA SE POMIRIMO! Nakon Markovih BRUTALNIH reči, Luna uslikana - oči otečene, razmazana šminka! Evo ŠTA je radila (FOTO)

Rijaliti igrač Marko Miljković raskinuo je sa pobednicom "Zadruge 2" Lunom Đogani. 

HARIS DŽINOVIĆ OCENJUJE TVOJE PEVANJE! Pošalji nam klip kako PEVAŠ NJEGOVU OMILJENU PESMU i prisustvuj koncertu u Sava Centru!

Iako su svi mislili da je ovo samo trenutna svađa i da će se već sutra pomiriti, Miljković je otkrio da je situacija ipak drugačija i da je na njihovu priču sada definitivno stavljena tačka.

Informer

- Sporazumno smo se razišli. Jednostavno, njoj se ne sviđaju neke stvari kod mene, kao ni meni kod nje, to je najnormalnije. Ljubav smo stvorili u veštačkim uslovima i nismo uspeli da je održimo jer nismo imali neke druge stvari koje su potrebne da bi ljubav opstala - poštovanje, poverenje, pažnju... - rekao je Marko i dodao:

(VIDEO) MARKO KONAČNO PRIZNAO ZAŠTO JE RASKINUO SA LUNOM! Miljković otkrio nepoznate DETALJE

- Nema šanse da se pomirimo. Da smo se upoznali u normalnim uslovima, ne verujem da bismo uopšte krenuli u vezu. Više ne verujem u rijaliti ljubavi, jedna u milion opstane - priznao je on.

Informer

Malo nakon njegovog gostovanja, na Instagramu je osvanula Lunina slika.

U 3 ujutru, ona je bila nadutih očiju sa razmazanom šminkom, deluje totalno iscrpljeno.

Informer

Uz selfi dodala je i emotikon kamerice, te pretpostavljamo da je snimala do kazno, a šta će reći o Marku nakon ovih reči, ostaje da vidimo.

Tagovi: