30.12.2019.

06:34

Foto:

Džet set

ŠOK - JANJUŠ PREVARIO ŽENU i sa ovom zadrugarkom! Isplivala PREPISKA - Ljubavi moja... Sada se prave da se NE POZNAJU!

- Janjuš je prvi počeo da joj piše na Instagramu. Dopisivali su se nekoliko dana dok ona nije pristala da se vide. Proveli su noć zajedno - priča izvor blizak pevačici, i dodaje:

Priznao neverstvo


Tri puta sam prevario ženu! Za deset godina braka to uopšte nije mnogo

Janjuš


- Nekoliko dana kasnije on ju je ponovo pozvao. Marijana je u međuvremenu preko zajedničkih prijatelja saznala da Janjušu ne pada na pamet da se razvede, pa mu je rekla da ne želi da mu bude ljubavnica i da joj se više ne javlja. On je to prihvatio bez pogovora i zamolio je da u rijalitiju nikad ne spomene njihovu aferu.

Informer

Provokacija


Tako njih dvoje već četiri meseca ćute da su imali seksualne odnose, o čemu su se dogovarali putem poruka. Informer je, međutim, došao do te njihove prepiske!

10

godina je Janjuš u braku


"Kad si slobodna za Janjuša", pitao je košarkaš folkerku, koja mu je odgovorila da će mu javiti. Kako nekoliko dana nije dobijao nikakav odgovor, poslao joj je novu poruku: "Ljubavi moja lepa, gde si? Čekaj me, sutra dolazim u Beograd". Tad je Zonjićeva spustila gard: "Ha-ha-ha, ti si lud! Stvarno dolaziš?". U međuvremenu je Zonjićeva objavila provokativnu sliku, na kojoj je u prvom planu njena zadnjica. Janjuš je na tu fotku reagovao sledećom porukom: "Idi, bre, u pi*ku materinu", a ona mu je odgovorila: "Hoćeš sa mnom?". On je oduševljeno napisao: "Hoću, evo me"!

A post shared by Marijana Zonjić (@marijanaa_zonjic) on Dec 28, 2019 at 7:07am PST


 

Bivša Lukasova


Janjuš je i pred kamerama Pinka priznao koliko puta je prevario suprugu.


- Tri puta! Za deset godina braka to uopšte nije mnogo - rekao je sportista, ali nije otkrio da je jedna od te tri ljubavnice Marijana Zonjić, koja je inače javnosti poznata i kao bivša devojka Ace Lukasa.

A post shared by Marijana Zonjić (@marijanaa_zonjic) on Nov 16, 2019 at 3:33pm PST

Informer

Janjuševa bivša "rijaliti ljubav" Ana Korać ulazi u "Zadrugu 3"! Ona će sutra Novu godinu dočekati upravo u rijalitiju. Njih dvoje se nisu razdvajali u prvoj sezoni "Zadruge", a njihovi cimeri su tada tvrdili da su Janjuš i Ana bili ljubavnici i da su se vešto krili od kamera. Ni košarkaš ni starleta to nisu želeli da priznaju.

Više o Zadruzi čitajte OVDE.

Tagovi: