Autor: Informer.rs

01.01.2020.

20:28

Foto:

Džet set

MALI ŽELJKO JE BIO PRESTRAVLJEN! Žestoka rasprava Zole sa Kulićkama - GRUPA OBEZBEĐENJA REAGOVALA! Sprečili su HAOS!

Nakon što je Janjuš gađao Mariju i Miljanu Kulić koje su presrećne zbog diskvalifikacije Vladimira Tomovića, Lazar Zolić Zola je odlučio da se obračuna sa Miljanom jer je ona dobila kaznu oduzimanja dvonedeljnog honorara.

Informer

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su nastavili žestoku raspravu koju su započeli tokom sinoćne žurke. Naime, Miljana je sinoć pokušala da se uvuče Zoli u krevet, a on ju je odgurnuo.

OVO JE KAP KOJA JE PRODUKCIJI PRELILA ČAŠU! Vladimir Tomović DAVIO Mensura - Zadrugari VRIŠTALI OD ŠOKA!

 

Zbog toga je Miljana pobesnela, pa je nasrnula na njega, a potom mu bacila lične stvari. Tokom večeri, njihov sukob je nastavljen, a uvrede su pljuštale sa svih strana.

Mamu kad ti k*raju u šupak. Ti ni ne znaš ko ti je otac deteta. Kad tata udara šakom u glavu. Ti prijavljuješ za nasilje - vikao je Zola.

Informer

Tvoja mama je k*rvetina, nije moja. Tvoja mama je k*rva nije moja. Nije drugačije dete ni moglo da bude kad mu je majka k*rva. Roditelji nemojte ostavljati svoju decu, da ne bi bili ovakvi - provocirala je Miljana.

PRODUKCIJA KONAČNO REAGOVALA! Diskvalifikacija Vladimira Tomovića zbog NASILJA - a ovako je KAŽNJENA Miljana Kulić!

 

Mama ti se j*be u šupak za 20 evra. Miljana, kako te nije sramota. Miljooo, sram te bilo, uništavam te. Gde ćeš Miljo, da ti ja pokažem ko je ovde tata - vikao je Zola.

Informer

Obezbeđenje je sve bilo prisutno tokom njihove svađe kako ne bi došlo do većeg okršaja.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Tagovi: