14.01.2020.

16:24

Foto:

Džet set

DALILA I DEJAN SE RAZVODE?! Posle bega iz Zadruge sve je krenulo NIZBRDO! Ona u SUZAMA, isplivali detalji iz porodice koji su ŠOKIRALI SVE!

Rođak Dalile Dragojević je izneo u javnost šta se trenutno dešava sa odbeglim bračnom parom iz Zadruge i istakao da se navodno razvode.

DALILA I DEJAN SE VRAĆAJU U ZADRUGU?! U dogovoru sa PRODUKCIJOM - molili ih da ponovo uđu, imaju VEOMA BITAN RAZLOG!

SLOBA USKORO STIŽE U ŠIMANOVCE! Veliko iznenađenje za sve - ŽURKA U ZADRUZI, ali TO NIJE SVE! Spremite se za BURNU NOĆ!

- Koliko je Dragojević bio očajan i nespreman da prihvati da je njegova žena očijukala sa mladim Karićem i non-stop ga tražila pogledom, govori i činjenica da je pred bekstvo iz Zadruge hteo da se povredi šrafcigerom. Sve to Dragojevića i dalje proganja, pa na slobodi traži odgovore od Dalile, koju to, inače rastrojenu usled svega, nenormalno razbesni - otkriva Dalilin rođak za Rijaliti.

Informer

- Dalila neprestano plače i nervozna je kao zver. Slabo komunicira sa prijateljima i porodicom. Retko kome se javlja na telefon, a Dejan je očajan, tako bi se najblaže moglo reći. Dejan nije glup i svojim očima je video promenu kod Dalile, a razdire ga sukob s porodicom, pre svega sa bratom Davidom, koji je opet produbljen. Razvod je izgleda neminovan - kaže Dalilin rođak.

SVE ZA PARE! Isplivale sve TAJNE Zadruge: Sat vremena rijalitija KOŠTA 10.000 EVRA! TUKU SE, svađaju, PSUJU, plaču...

(VIDEO) RAZVALILI KREVET ZA SRPSKU NOVU! Četiri puta imali VRELU AKCIJU, a onda je Nataša uradila OVO!

Bosanskoj starleti, koja se proslavila u rijalitiju "Parovi" i koja je za nekoliko sezona od anonimne devojke skromnog izgleda postala atraktivna rijaliti-zvezda, i do sada se dešavalo tokom braka da joj se svidi drugi muškarac, ali njen rođak tvrdi da je Karić za nju bio poseban zalogaj.

Informer

- Ovo nije prvi put da Dalili srce zaigra za drugim muškarcem, optuživali su je i za Tomovića i Dejan vrlo dobro zna kako to izgleda jer vidi da se za Karića bila baš zagrejala i to ga je uzdrmalo. Dalila je u ranijim situacijama sličnim ovoj uvek uspevala da izbalansira i ostane sa Dejanom. Sada je drugačije i Dalili je očigledno dosadilo da se stalno pravda Dejanu, koji odavno nije njen jedini centar interesovanja. Dejan je i dalje zaljubljen u Dalilu, dok su njene emocije izbledele i željna je provoda i zezanja - kaže Dalilin rođak, sa kojim je veoma bliska.

Tagovi: