Autor: Informer.rs

19.01.2020.

20:40

Foto:

Džet set

HLEB I PRLJAVE ČARAPE DRŽI U ISTOJ KESI! Saznajte koji učesnik Zadruge je NAJALJKAVIJI! BIĆETE ŠOKIRANI kada vidite OVO!

Voditelj je saopštio takmičarima u rijalitiju da će jedni drugima lepiti etikete karakternih osobina, a kako je Nikola Orozović izabran za nekog ko je glup, došlo je vreme da svi priznaju ko je po njihovom mišljenju smotan.

LUNA STUPILA U KONTAKT SA SLOBOM! Đoganijeva je zbog OVOGA morala da mu pošalje poruku - A evo da li KRIVI SEBE ZA raskid Matore i Sanje!

Informer

Oni su odlučili da to bude Ivana Krunić, koja je sa osmehom na licu prihvatila ovu titulu.

LAŽE DA JE NE ZNA! Sofijin prijatelj OTKRIO da Mina KRIJE ISTINU o poznanstvu sa Simićevom - ISPLIVALA PREPISKA! Vrbaški je TRAŽILA po Beogradu..

U narednim minutima takmičari su napravili opštu pometnju kada je voditelj najavio da je vreme da izaberu najaljkaviju osobu, a takmičarke su odmah počele sa prozivkama. Prva na meti bila je Mima Živković, ali je jedan učesnik privukao veću pažnju.

Informer

- To je Orozović, on prljave čarape i hleb drži u istoj kesi - rekao je Mateja, a Miljana je branila svoju simpatiju.

EDIS JE TOP FRAJER! Nova zadrugarka Sofija Simić MERKA Tortu, zna OVE zadrugarke - PROZVALA Minu i rekla da Filipu Đukiću nedostaje OVO!

Takmičari su se složili sa tim da će Mima Živković poneti ovu titulu i samim tim je stavili na stub srama.

Pogledajte kako je sve to izgledalo.

Tagovi: